Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü tekrar okudumda hiçbir şey olmasa bile Zoro yetiyor. Şu adamı nasıl sevmiyorsunuz anlamıyorum.

Coby şimdi sevilmiyor olabilir ama gelişiminin hakkını verin lütfen.Savaştaki en sağduyulu karakter birde tabii.Smoker bile farketmesine rağmen o şekilde bağırmadı.Cesaret + sağduyu.Karasakal bile etkilendi.Belki de luffyle beraber savaştaki en cesur kişiydi.

Belki amiral olunca İssho gibi karizmatik bir zat olup çıkacak o zaman işler değişebilir fan bakımından.

Çoğu kişi Zoro yu değil fanlarını sevmez. Abartı fanlar sayesinde hatta Zoro dan nefret etme durumu oluşur.
bir zoro fani olarak tam anlamiyla katiliyorum! Fanboy'lar bazen asiriya kaciyorlar ve boylece istemsizce sevdiginiz karekter gozunuzde 5kurus etmeyen karektere donusuyor.

Bu arada belamy'e harcadigi eforu tayfa uyelerine harcasaydi muhtemelen daha eksiksiz bir tayfa gorecektik ama nerde ...
Sanji'yi ve saz arkadaslarini hatirlamiyor artik hic kimse.
Sanji, brook, chopper, nami yine gorunduklerinde yeni tayfa uyeleri sanilicak. Adam 30 bolumden fazla gostermedi.

Ilk gösterildiğinde nefes alıyorum diye ağlayacak bi velet ne kadar karizma olabilir ki? Karizma teriminin de içine etmeye gerek yok. Akainu, Croco, Marco, WB, Shanks, Dof, Zoro kadar karizmatik olamayacak hiç bir zaman Coby.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık