Roronoa Zoro
E tabii, Coby güçlü canım. Luffy'nin ardından geliyor işte, her ne kadar öğretmenini sevmesem de Haki'de ustalaştırmıştır 2 sene içerisinde.anladım teşekkürler. o zaman sevindirici bir durum bu
E tabii, Coby güçlü canım. Luffy'nin ardından geliyor işte, her ne kadar öğretmenini sevmesem de Haki'de ustalaştırmıştır 2 sene içerisinde.anladım teşekkürler. o zaman sevindirici bir durum bu
öğretmenini sevmemen über bir öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence de bayağı gelişmiştir, zaten İlk hallerini baz alırsak Luffyden bile fazla geliştirmiştir kendini cobyE tabii, Coby güçlü canım. Luffy'nin ardından geliyor işte, her ne kadar öğretmenini sevmesem de Haki'de ustalaştırmıştır 2 sene içerisinde.
Kişi sınırına yaklaştıkça gelişme hızı elbette azalır ama Luffy'nin sınırına daha fersahlar var. Coby haki olarak değil de temel dövüş hareketlerinde Luffy'ye kıyasla daha fazla gelişmiş olabilir.öğretmenini sevmemen über bir öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence de bayağı gelişmiştir, zaten İlk hallerini baz alırsak Luffyden bile fazla geliştirmiştir kendini coby
ama nasıl kazanacak imanpower up exe. dosyasını açacak herhalde.farkındaysan luffynin kişiliğini bile yargılamıyorum sadece olan durumdan bahsediyorum.bu adam az ciddi olmalı artık vs lerde. kardeşini kaybetmişsin zayıflığından aynı zayıflık yüzünden müttefikinin kolu gitti.
katılıyorum. fakat coby'nin de sınırına fersahlar var benceKişi sınırına yaklaştıkça gelişme hızı elbette azalır ama Luffy'nin sınırına daha fersahlar var. Coby haki olarak değil de temel dövüş hareketlerinde Luffy'ye kıyasla daha fazla gelişmiş olabilir.