Bellamy'i sevdim gelsin tayfaya adam olur bu.Barto safı gelceğine bu adam gelsin.Zaten tayfada yeterince gereksiz var.Biraz korsan tayfasına benzerler hiç olmazsa
Dili 1 metre dışarda dolaşırdı piyasada sırtlanımız. Meyvesi ve tipi luffy çakması gibi, luffy'nin azman hali. Ama korsana daha çok benzediği aşikar barto, luffy, law ve diğer tayfa elemanlarından. Zoro samuray tipli.Bellamy'i sevdim gelsin tayfaya adam olur bu.Barto safı gelceğine bu adam gelsin.Zaten tayfada yeterince gereksiz var.Biraz korsan tayfasına benzerler hiç olmazsa
Fanıyım sayılır son yaptıklarından dolayıBellamy'nin fanı var mı, merak ediyorum. Bu kadar gereksiz bir karakter neden işlev görür anlamak zor. Sırf böyle gereksiz karakterler yüzünden arc sakız gibi uzadıkca uzuyor.
Ne en uzunu bu arc bittiginde en uzun 2 arc'ın toplamı kadar uzun,onların yarısı kadar ici dolu bir arc olacak.En uzun arc olma yolunda ilerliyor sanırım.
Yaşanan olaylar kısa ancak hem OP'a bakışımızı değiştirecek hem de dünyayı sarsacak gelişmeler olacağı kesin.Ne en uzunu bu arc bittiginde en uzun 2 arc'ın toplamı kadar uzun,onların yarısı kadar ici dolu bir arc olacak.
Bu arctan sonra seri uçacak. Level atlanıyor resmen.Yaşanan olaylar kısa ancak hem OP'a bakışımızı değiştirecek hem de dünyayı sarsacak gelişmeler olacağı kesin.
Marshall D. Teach nick'li uyeden baska ne beklenir? Luffy'nin dibe batmasi.Bellamy'i sevdim gelsin tayfaya adam olur bu.Barto safı gelceğine bu adam gelsin.Zaten tayfada yeterince gereksiz var.Biraz korsan tayfasına benzerler hiç olmazsa