Bazı arkadaşlar G2 nin de kaynağının " HIZ " olduğunu unutmuş. :T
Taraflı yorum attığınızı belli bari etmeyin.
Taraflı yorum attığınızı belli bari etmeyin.
Şu yorum ağızdan gelen kandan etkilenerek yazılmış bir yorum. Ya sonrasında Luffy hiç bir şey olmamış gibi Bellamy'yi durdursa arkasından Dof'a olan siniri tavan yapıp o hızla birde Dof'a sağlam bir çaksa ne düşüneceksiniz?Bellamynin saldırısı Red Hawkdan güçlüdür yada Doflamingonun saf karın kasları Luffynin kokalı kaslarından daha dayanıklıdır(serttir) deyip geçin. Uzatarak çıkarımlar yapmanıza gerek yok.
İman gücü ya da torpil diyecekler. O kadar sığ düşünceler var ki, önceden tahmin edebiliyorum.Şu yorum ağızdan gelen kandan etkilenerek yazılmış bir yorum. Ya sonrasında Luffy hiç bir şey olmamış gibi Bellamy'yi durdursa arkasından Dof'a olan siniri tavan yapıp o hızla birde Dof'a sağlam bir çaksa ne düşüneceksiniz?
Aynılarını. Daha azını yaparsa zaten Doflamingoyla olan farkını bir kez daha hatırlarız.Şu yorum ağızdan gelen kandan etkilenerek yazılmış bir yorum. Ya sonrasında Luffy hiç bir şey olmamış gibi Bellamy'yi durdursa arkasından Dof'a olan siniri tavan yapıp o hızla birde Dof'a sağlam bir çaksa ne düşüneceksiniz?
Bu sefer tutmadı bi daha kine inşallah.İman gücü ya da torpil diyecekler. O kadar sığ düşünceler var ki, önceden tahmin edebiliyorum.
Oda trollüyor veya Kubo ile çok takılıyor da diyebilirler. Mahir DB dan örnek verir.Şu yorum ağızdan gelen kandan etkilenerek yazılmış bir yorum. Ya sonrasında Luffy hiç bir şey olmamış gibi Bellamy'yi durdursa arkasından Dof'a olan siniri tavan yapıp o hızla birde Dof'a sağlam bir çaksa ne düşüneceksiniz?
Tutsa da değişir zaten bu saatten sonra.Aynılarını. Daha azını yaparsa zaten Doflamingoyla olan farkını bir kez daha hatırlarız.
Eğer hatırlamıyorsan Red Hawktan sonra Doflamingonun karşı saldırılarına tekrardan bak.
Bu sefer tutmadı bi daha kine inşallah.
Aloha! Sonunda beni anlayan biri!İman gücü ya da torpil diyecekler. O kadar sığ düşünceler var ki, önceden tahmin edebiliyorum.