Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

İyi o zaman başkasının da başkalarını tekleyecek olan hayvan gibi tekniklerini de Luffy yedi. Örneğin Chinjao'nun darbeleri Dev adamın ona vurduğu o müthiş darbe. Ondan sonra Dof'un Luffy'e vurup ta bir çok defa kan aldığı yumrukları aynı zamanda Bellamy'nin Luffy'i kestiği sahnede çıkan kan .... ?
Ben diyorum, iki yıl sonraki Luffy'nin red hawk'ı; adam diyor, Kapadokya'da ipi yanlışlıkla çözülen balon Chinjao. Ben diyorum, iki yıl sonraki Law'ın enjeksiyonu; adam diyor Dellinger'dan eşek gibi dayak yiyen Bellamy müptezelinin attığı kesik :) Ben belki de en sağlam 2 supernovadan ve bu adamların saldırılarından bahsediyorum.......... Neyse.. Bölümler çıksın görecez o red hawk+enjeksiyonun olayını hacılar; az bekleyin. Son gülen iyi gülecek.

Ben diyorum, iki yıl sonraki Luffy'nin red hawk'ı; adam diyor, Kapadokya'da ipi yanlışlıkla çözülen balon Chinjao. Ben diyorum, iki yıl sonraki Law'ın enjeksiyonu; adam diyor Dellinger'dan eşek gibi dayak yiyen Bellamy müptezelinin attığı kesik :) Ben belki de en sağlam 2 supernovadan ve bu adamların saldırılarından bahsediyorum.......... Neyse.. Bölümler çıksın görecez o red hawk+enjeksiyonun olayını hacılar; az bekleyin. Son gülen iyi gülecek.
Hard Luffy fanı ile anlaşmak çok zor, bazen durup ekrana 5 dakika baktığım oluyor ama idare ediyoruk işte napak. :(

Alpamis

Hard Luffy fanı ile anlaşmak çok zor, bazen durup ekrana 5 dakika baktığım oluyor ama idare ediyoruk işte napak. :(
Nabza göre şörbetçi :D Bölüm yorumlarında işine geldiği gibi yorum yapıyorsun kardeşim. Luffy'nin attığı yumruğa yumruk değildir demişsin. Bu hafta ise malum nasıl savunduğun :S Neyse sadece okuyup görelim.

Hala daha aynı dava Dof'u gözünüzde hangi seviyeye çektiniz :D Luffy eşit koşulllarda'dan sonrasını okuyamadım. :(
Savcım keşke sen de önceki mesajlarda yazdığın hani şu doftan için '' Yarı gücü kaldıysa iyidir'' cümlesini koca metnin başına yazsaydın da biz de okumasaydık sonuna kadar :D

dof Luffy ile eşit koşullarda olursa luffy onu nasıl tek başına yensin? tabiki eşit koşullarda değiller.konu kilit

Emre

Law'i ilah yapip basta Luffy olmak uzere diger supernovalari kucumseyenler bu bolumde Law' in yenilisini gordu. Arc sonunda da Luffy'nin yine ilah yapilan Doflamingo'yu yenisini gorecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık