Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yamata no Jutsu

Garp ile Roci'nin aynı kefeye konması çok yanlış.
Ace neden idam ediliyor? Bir korsan olduğu için mi? Hayır. Korsanlar Kralı'nın oğlu olduğu için. Garp'ın bu çocuğu evlat olarak kabul etmesinin de sebebi Roger'ın da dediği gibi "Küçük bir çocuğun günahı yoktur" felsefesi. Yani bu olguyu kabul etmekte. E peki bu arkadaş bu fikirde iken, Ace'in idamında hareket etmemesi karaktersizliktir. Savaş alanında Rociante olsa ve Law idam ediliyor olsa, Sengoku'ya peace işaretini sokardı. Çünkü yaptıklarının adaletle ilgisi yok, siyasetle var. İşte bu yüzden Garp karaktersizdir.

katılıyorum. hikayenin ilerleyişi için Ace'in ölmesi gerekliydi. Oda amcam da buna göre kurdu senaryoyu. Garp'a karaktersiz demek anlamsız saydığın sebeplerden ötürü. Mesela Garp karaktersiz olsa Luffy'yi Water 7'da tutuklardı alır götürürdü. adam karaktersiz değil sadece öyle olması gerekiyordu. Ace ölmeliydi böyle de oldu.

Edit: @Tensei

Ryokugyu Corasan olsa Law schi olduğunda söylemez miydi ben oyum ölmedim diye? öyle olsa mutlaka söylerdi ve bu durumlara gelinmezdi düşüncesindeyim.
Söylese ne olacak ? Law gidip senin kardeşin yaşıyordu mu diyecek :/
Sabonun yaşadığını bile yeni öğreniyoruz ne olaylar geçti gitti. Düşün artık Ace biliyor muydu mesela ?
İvankov bizzat tedavi etmiş adam ama kimseye söylememiş. Sabo dememiş mi bunlar benim
kardeşlerim. Bir göreyim edeyim :/

Ayrıca Amiral olması düşük ihtimal ben daha farklı şekilde gelmesini istiyorum :/
Çok hüzünlüyüm çok .. Dr. Hiluluk 2 bu 1 :(

Roci ölmemiştir bu kadar ortada ölünmez . Sabo v2. olucak devrimcimidir ,amiralmidir, korsanmıdır şimdi bilemem ama çıkar bir yerden .

Söylese ne olacak ? Law gidip senin kardeşin yaşıyordu mu diyecek :/
Sabonun yaşadığını bile yeni öğreniyoruz ne olaylar geçti gitti. Düşün artık Ace biliyor muydu mesela ?
İvankov bizzat tedavi etmiş adam ama kimseye söylememiş. Sabo dememiş mi bunlar benim
kardeşlerim. Bir göreyim edeyim :/

Ayrıca Amiral olması düşük ihtimal ben daha farklı şekilde gelmesini istiyorum :/
Çok hüzünlüyüm çok .. Dr. Hiluluk 2 bu 1 :(
anlamadın demek istediğimi. eğer ölmemiş olsa Law illa ki bilirdi bunu demek istiyorum. yani adam Law için kendini feda etmiş,
bi zahmet de söyler artık ben ölmedim Corazon'um diye. demiş olsaydı da Law bu kadar Dof'la uğraşmazdı, Luffy'ye bahsederken öldü demezdi demek istiyorum ben.

Garp ile Roci'nin aynı kefeye konması çok yanlış.
Ace neden idam ediliyor? Bir korsan olduğu için mi? Hayır. Korsanlar Kralı'nın oğlu olduğu için. Garp'ın bu çocuğu evlat olarak kabul etmesinin de sebebi Roger'ın da dediği gibi "Küçük bir çocuğun günahı yoktur" felsefesi. Yani bu olguyu kabul etmekte. E peki bu arkadaş bu fikirde iken, Ace'in idamında hareket etmemesi karaktersizliktir. Savaş alanında Rociante olsa ve Law idam ediliyor olsa, Sengoku'ya peace işaretini sokardı. Çünkü yaptıklarının adaletle ilgisi yok, siyasetle var. İşte bu yüzden Garp karaktersizdir.
Ace başında 550.000.000 Berry ödül olan bir korsandı. O kadar korkunç bir namı vardı ki, duyanın rengi atıyordu. Eğer sade bir kasabada, adını değiştirip yaşamaya devam etse, kimse ona karışmazdı muhtemelen.

Ace idam sehpasına çıktığında küçük bir çocuk değil, 20 yaşında kocaman adamdı ve istediği hayatı yaşadı. Garp onu aldı, büyüttü. Denizci olmasını istedi, ama o korsan olmayı seçti. Kendi kararlarını kendi vermiş, kimse zorlamamış, neden günahı olmayan küçük bir çocuk olarak kabul ediyoruz? Kundakta bebek miydi bu?

Kullandığın kelimelere de dikkat et. Burası öyle istediğin gibi konuşabileceğin bir ortam değil. İkinci sefere uyarmam.

bir karakterde gebersin artık illa bir yerden çıkacak diye birşey yok.Ve hala garp karaktersiz diyen var nasıl bir düşünceyle izliyorlarsa artık.Korsan diye bizim tayfayı baz alırsan böyle olur

Yamata no Jutsu

Ace başında 550.000.000 Berry ödül olan bir korsandı. O kadar korkunç bir namı vardı ki, duyanın rengi atıyordu. Eğer sade bir kasabada, adını değiştirip yaşamaya devam etse, kimse ona karışmazdı muhtemelen.

Ace idam sehpasına çıktığında küçük bir çocuk değil, 20 yaşında kocaman adamdı ve istediği hayatı yaşadı. Garp onu aldı, büyüttü. Denizci olmasını istedi, ama o korsan olmayı seçti. Kendi kararlarını kendi vermiş, kimse zorlamamış, neden günahı olmayan küçük bir çocuk olarak kabul ediyoruz? Kundakta bebek miydi bu?

Kullandığın kelimelere de dikkat et. Burası öyle istediğin gibi konuşabileceğin bir ortam değil. İkinci sefere uyarmam.
Shiki bile hapise atılıyor, Ace neden idam ediliyor o zaman?

Bize lanse edilen şey, korsanların iyi denizcilerin kötü olduğu, yani mangaka böyle anlatıyor. OP okuyan kimse WB'ye kötü demez mesela, buna karşı WB'yi öldürmeye çalışanlar kötüdür, Garp da WB'ye yardım etmediği ve kötü olan tarafta yer aldığı için üstüne torununu kurtarmak adına tek hamle yapmadığı için karaktersizdir. Bunlar Oda'nın anlatımından çıkan sonuçlar bana kalırsa.
Boyle şeyler demekten hoslanmam ama Öne Piece gibi bir seride herhangi bir tarafin iyi-kotu gosterildigini soyluyorsan sen bu seriden gerçekten bise anlamamissin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık