Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roci adam gibi adam, yaptıklarını yapma sebebinden dolayı görmezden gelebiliriz ama çocuğu güldürmek adına "osurmak" nedir lan? :s

Neyse, Roci kendi de biliyor abisine, bu dünya da ki tek ailesine yamuk yaptığını, ihanet ettiğini onun için geri dönemeyeceğini de biliyor. İkili oynayıp meyveyi kaptı, ancak o durumdan nasıl kurtulacak şimdilik muamma, gözüme oradakilerin hepsini alabilecek kapasitede birsi olarak da gözükmedi, hep ilk gördüğümüz şekilde kalsaydı diye düşünüyorum.

Dofly'in deliliğini kontrol altında tutmak istemesini ve ekibe küçük yaşta ki çocukların katılmasını önlemek adına kötü adam rolü yapmasını da anlarım. Ama abisinin, ailesinin arkasından düşmanlarıyla el ele verip, kuyusunu kazmaya çalışması bence de biraz ağır oldu. Ayrıca meyve yediğini saklaması ve konuştuğunu bu zamana kadar saklaması da işin başka bir tuhaf yanı. Roci'nin savunması da özründen büyük, ben hiç bir zaman konuşamadığımı söylemedim o böyle olduğumu düşündü. Sen adama yıllarca ses etmezsen, konuşmazsan, sadece yazı ve çevrede ki sesleri kullanarak anlaşmaya çalışırsan adam da öyle düşünür tabi, bu Roci'nın bir iki tahtası eksik galiba, deli derken yanılmıyorlarmış.

Gelelim Dofly'e, sonsuz gençlik denen şeyi istese bile bunun için tek kardeşini feda edecek birisine benzemiyor. Eğer istiyorsa bile ben de o tarz bir izlenim bırakmadı. Yani o kadar adam arasında kendi öz kardeşini kurban edecek kadar da delirmiş olamaz. Roci'nin meyveyi yemesini istemesinin arkasında farklı nedenler çıkacak diye düşünüyorum.

Rosinante OP deki en karizma karakterlerden biri olabilir ayrıca bu arc Chopper reis ölecek galiba herifin hayali darma duman oldu Ope Ope no mi sayesinde Hiluluk reisin hatırası Kurehanın yadigarı olmasa bıraksınlar Zouda çile çekmesin hayvancağız
Chopper'ın hayali ile Law'ın meyvesi aynı değil. Chopper her derde deva ilacı bulmaya çalışıyor, Law'ın meyvesi ise işin sadece cerrahi yönü ile alakalı. Misal Punk Hazard'da şeker yiyen çocuklara gereken tedaviyi ancak Chopper yapabilir ama o şeker henüz vücut tarafından emilmemişse Law çocuğu kesip midesinden şekeri çıkarabiliyor.

@Sovereign

Kurban etmek farklı şey, fedakarlık farklı şey. Doflamingo'nun tayfa üyelerinden beklediği şey fedakarlık. Onun hayalini gerçekleştirme yolunda yanındakilerden bir şeyleri feda etmesini bekliyor. Monet'e benim için öl derken de demek istediği bu idi, Law / Roci ope ope yedikten sonra sonsuz gençliği istemesinin nedeni de bu.

@Sovereign

Kurban etmek farklı şey, fedakarlık farklı şey. Doflamingo'nun tayfa üyelerinden beklediği şey fedakarlık. Onun hayalini gerçekleştirme yolunda yanındakilerden bir şeyleri feda etmesini bekliyor. Monet'e benim için öl derken de demek istediği bu idi, Law / Roci ope ope yedikten sonra sonsuz gençliği istemesinin nedeni de bu.
Olabilir tabi, senin dediğin de mantıklı ancak dediğim gibi, Dofly'den tek kardeşinin ölümüne neden olacak bir istekte bulunacağını zannetmiyorum. Ona yakıştıramıyorum diyelim daha doğrusu.

Bölümün Türkçesini yeni okudum.Ama aklıma takılan bir nokta var.Ope Ope No mi meyvesinin asıl işlevi bu bölümden anladığımız üzere ameliyat yapması,dövüş gücü falan değil yani.Sanki dünyanın en iyi doktoruna çok iyi gidebilecek bir meyve gibi duruyor.Chopper'ın amacı ise neydi?Tüm hastalıkları iyileştiren ilacı bulmak.Bu meyve ise tam Chopper'ın aradığı şey gibi duruyor.Tamam tamam biliyorum,bir insan iki meyve yiyemez,yese bile bu meyve Chopper'a azıcık bile uygun bir meyve değil.Ama acaba Chopper bir şekilde bu meyveyi nihai amacı için başka şekillerde kullanabilir mi acaba?Misal Smoker'ın meyvelerin insan yapımı olduğuna dair bir teorisi vardı,belki her meyvenin ayrı bir hammaddesi gibi bir şey vardır Chopper ondan yararlanır falan filan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık