Çok kasma abi Kidin meyvesi tırt. Çoğu kişi kabul etmek istemesede.Ope ope no mi gerçekten de çok kıymetli meyve. Acaba Kid'in meyveside böyle kıymetli bir şeymi olur.
Aynı cevapları yazmak sıkıldım da be arkadaşım bu karakter neyi ile seride şuan Luffy Law seviyesinde olacak. Haki kasacak mı diyorsunuz, bari bu belirtin.Çok kasma abi Kidin meyvesi tırt. Çoğu kişi kabul etmek istemesede.
avatarıma bak dostum o meyve tırt değil o meyve luffynin en büyük düşmanının adgjadgzcbmg asdfvzxbÇok kasma abi Kidin meyvesi tırt. Çoğu kişi kabul etmek istemesede.
O meyve op evreninde anca kılıç ustalarına iş yaparavatarıma bak dostum o meyve tırt değil o meyve luffynin en büyük düşmanının adgjadgzcbmg asdfvzxb
Karakter komple tırtAynı cevapları yazmak sıkıldım da be arkadaşım bu karakter neyi ile seride şuan Luffy Law seviyesinde olacak. Haki kasacak mı diyorsunuz, bari bu belirtin.
Lawı gördüğümüz o kadar iyi olduki yoksa bu novaları var ya yerin dibinden topluyor olacaktık :/
Güldürdün :/O meyve op evreninde anca kılıç ustalarına iş yapar
Karakter komple tırt
Neyse tartışmak isteyenleri genel tartışmaya beklerim.
Onu da açıklarlar elbetCorasan neden meyve gücünden doflamingoya bahsetmedi acaba bence burası sacma olmus. bu adam o kadar sakar sonucta illaki suya falan düşmüştür. millet yüzme biliyor diye kurtarmaz bile. birde suikast meyvesi bildiğin cok işe yarar bence. saklaması yanlış birsey yani.