Vergo ismini vermesi bir şeyi değiştirmez. Adamın meyvesi yok, belirleyici bir kriteri yok. Vergo adında binlerce adam vardır belki. Şimdi ben senin örgütüne muhbirlik yapıyorum. Bizim çeteden bir adam gizli bir göreve gitti. Giden adamın adı Mehmet. Sengoku nereden bilsin "Hangi Mehmet"? Doflamingo böylesi uzun vadeli bir plan yaptıysa, geçmişte herhangi bir boşluk bırakmamıştır. Kaldı ki Smoker bile adamın muhbir olduğunu fark etmiyor. Hatta o kadariyi gizlenmiş ki, G-5 askerleri Vergo kendilerine saldırdığı halde, "Onu taklit eden biridir" diyorlar. Ve hatta o kadar sevilen biri ki, Tashigi onun hakkındaki gerçeği askerlere açıklamıyor. Vergo dediğin Sarı Çizmeli Mehmet Ağa. Yüz binlerce kişinin içinde olduğu Denizci kurumunda kim tanır Vergo'yu?Hocam benim demek istediğim Dof'un adamlarıyla ilgili bilgi vermesi.Rosiante Vergo'nun Dof'un adamı olduğunu bilmiyor mu biliyor.Olaya casus mantığıyla bakarsak.Dof'un tayfadaki kişilerin,isimlerini,meyvelerini,bu tarz bilgileri Sengoku'ya vermesi lazım.Ben bunu demek istedim.