eger gercekten boyle harika flashback gosterirse insan sevmez mi?Flashbackleri seven bir tek ben miyim üleyn!?
Seriye bağlanmamın nedenlerinden biridir FB ler..Flashbackleri seven bir tek ben miyim üleyn!?
Sorun flashbackleri sevip sevmemek değil aslında, flashbacklerin çıkış zamanları tam dövüş başlayacak hop flashback.Flashbackleri seven bir tek ben miyim üleyn!?
Yoo bende severim.Balıkadam flashback'i dışındaki flashbackler güzeldiFlashbackleri seven bir tek ben miyim üleyn!?
Aynen öyle. kyros gibi adamdan nasıl rebecca çıkar inanamıyorumrebecca flashback'i seriden soğutur ama doflamingo ve law'ın flashback'i candır can.
Yine de hakkını yeme kadının. Bu zamana kadar gördüğümüz kadınlar arasında her şeye rağmen en iyi olanıydı.Aynen öyle. kyros gibi adamdan nasıl rebecca çıkar inanamıyorum
Hebihime-sama'ya terbiyesizlik ediyorsun.Yine de hakkını yeme kadının. Bu zamana kadar gördüğümüz kadınlar arasında her şeye rağmen en iyi olanıydı.
En azından, gözlem haki'si en iyi olan bu.
bu haki muhabbeti 2y sonrasında tam oturmaya başladı. şu an hancock,aisa vs karakterlerin gözlem hakisi rebeccadan daha iyidir bence. ama yine de gözlem hakisi iyi tabiki bir şey diyemem.Yine de hakkını yeme kadının. Bu zamana kadar gördüğümüz kadınlar arasında her şeye rağmen en iyi olanıydı.
En azından, gözlem haki'si en iyi olan bu.