Unknown
İvankov gerçektende zor :/Bir kaç sayfa önce bende demiştim. 1. favorim Kureha (D bilgisi vs ile) 2. si İvankov. Bunlardan biri değilse iş ope opeye kalır %90.
İvankov gerçektende zor :/Bir kaç sayfa önce bende demiştim. 1. favorim Kureha (D bilgisi vs ile) 2. si İvankov. Bunlardan biri değilse iş ope opeye kalır %90.
Ope ope no mi olma ihtimali baya yüksek ama Kureha çıksa keşke çok güzel olurduBir kaç sayfa önce bende demiştim. 1. favorim Kureha (D bilgisi vs ile) 2. si İvankov. Bunlardan biri değilse iş ope opeye kalır %90.
Garp'ın ilk etapta neden denizcilere katıldığını bile bilmiyoruz. Neden bu hayatı seçtiğine dair bir ipucu yok seride. Tabi ki düzendeki çarpıklığı o da görüyordur ama işte ne yapsın...Garp anca elalemin çocuğunu tekme tokat dövsün, Roger'ın köleliliğini yapsın. Dragon desen zaten tam bir pislik, bölücü düzen karşıtı. Zihinsel engelli oğlunu küçük yaşta yalnızlığa terk etmiş bir adam Dragon. D. demeyin bana. Kutsal Ejderler bu D.'lerden 70 bin kat daha düzgün adamlar. Kardeşinin hayalini çalmak isteyen D. var, parmaklarına kadar dövme yaptırmış D. var. Devrim ayağına travestileri tepemize çıkaran D.ler var. Dediğim gibi amacı niyeti olmadan elalemin çocuğunu döven D.ler var. En kötü Kutsal Ejder Dof, o da sıfırdan tırnağıyla dişiyle bugünlere gelmiş. Kölecilik kötüyse eğer Garp'ın Dragon'un yaptığı aileyi hiçe sayma durumu, daha büyük problem. Rosinante adam gibi adam tanıdığım tüm D.lere bedel. Ayrıca Sanji'ye benziyor, harbi öyle bi karakter vardı di mi,
Ivankov belki son anda yetişip ömrünü uzatmıştır Birkaç yıl daha yaşamasını sağlamıştır.İvankov gerçektende zor :/