Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın sıkıntısı yoktu. Doflamingo gidip herkese aslında nereden geldiklerini söyleyince, ailenin peşine düşüldü. Halbuki kimse ağzını açmasa, mutlu mesut yaşayıp giderlerdi.
Kendisi böyle olacağını tahmin etmemiştim diyor.Kendisinin insan oldugunu söylerip kutsal ejderlerden ayrılıyor ama insanı ilk durumda geri dönmeye calısıyor.Kutsal ejderlerinden yanından böyle şeyleri planlamadan herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanarak çıkması bence pek akıllı adam işi değil.

Kendisi böyle olacağını tahmin etmemiştim diyor.Kendisinin insan oldugunu söylerip kutsal ejderlerden ayrılıyor ama insanı ilk durumda geri dönmeye calısıyor.Kutsal ejderlerinden yanından böyle şeyleri planlamadan herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanarak çıkması bence pek akıllı adam işi değil.
Doflamingo'nun gidip anlattığını bildiğini sanmıyorum. Zaten olaylar karıştıktan sonra böyle bir istekte bulunuyor.

Bence Dof'un babası gayet delikanlı bi adam. Öyle bi düzende yetişmesine rağmen insan olduğunun farkına varabilmiş ve normal insanların arasına karışmış. Daha sonrada ailesini kurtarabilmek için çaresizce yardım istedi istedi bunda abartılacak bişey göremiyorum ben.
Law ın D. çıkması hususunda da bazı arkadaşlar yine abartmış her önüne gelen D. çıkıyormuş veya Haoshoku sahibiymiş gibi. Allah aşkına sadece bir kaç tane D. nin olacağını mı düşünüyordunuz dünyada ? Bunda da bu kadar abartıcak bişey göremiyorum ben.
Ve Dof un D. lere olan garezinin nedenini çok merak ettim. Ayrıca eğer D. nin sırrını biliyorsa nereden öğrendiğini de.

Son zamanlarda çıkan sayılar arasında bence en iyisiydi. Uzun zaman sonra ilk kez çok iyi dedim.

Law'ın D olması ise bence pek iyi olmadı, eziklediğim bi adamdı, law. Sevememiştim bi türlü.
Şimdi sülalesinden kaynaklanan bir potansiyele sahip olmuş olacak.
Corozan da adammış! Bu arc'da Kyros ve Hakuba'nın yanına yazıyorum, sevdim bu adamı, keske Law'ın bunu canlandırma ihtimali olsa. Hem Law'danda kurtulmuş oluruz.
Doflamingo'ya ne desem bilemedim. Adamlar evi yakıyor : '' Baba! Neden Diz çökmüyorlar'' diyor. Adamı tuttukları yerde envai çeşit işkence yapacaklar, haberi yok! Neden diz çökmüyorlar diyor. Aklını sevdiğimin Kutsal Ejderi!

Hahaha Dof doğuştan sayko orjinal villian kutsal mallardan da corazon gibi delikanlıların çıkabileceğini gördük. Adam hayata küsmüş gıkını bile çıkarmıyor kendi kardeşine ama law'a sempati duymasına anlam veremedim. Sanane Law'dan ölürse ölsün.
Dofun babası insanlık yapmaya çalışmış yalnız başına olsaydı başarılı olabilirdi gerizekalı diyemiyorum o yüzden Dof salağı yüzünden mahvoldu.
Ve lawın d çıkmasıyla tayfaya gelemeyeceği kesinleşti gibi 2 D bir tayfaya çok
Dof fblerden sonra hayatının dayağını yiyecek gibi 2 tane D çok Dofa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık