Homing geri dönmek istemiyor, karısını ve çocuklarını kurtarmak istiyor.Geri dönmek istemesi yüzünden.
Homing geri dönmek istemiyor, karısını ve çocuklarını kurtarmak istiyor.Geri dönmek istemesi yüzünden.
Bence aynı şey.İkiside adamın kafasının çalışmadığını gösterir.Homing geri dönmek istemiyor, karısını ve çocuklarını kurtarmak istiyor.
Adamın sıkıntısı yoktu. Doflamingo gidip herkese aslında nereden geldiklerini söyleyince, ailenin peşine düşüldü. Halbuki kimse ağzını açmasa, mutlu mesut yaşayıp giderlerdi.Bence aynı şey.İkiside adamın kafasının çalışmadığını gösterir.
Kendisi böyle olacağını tahmin etmemiştim diyor.Kendisinin insan oldugunu söylerip kutsal ejderlerden ayrılıyor ama insanı ilk durumda geri dönmeye calısıyor.Kutsal ejderlerinden yanından böyle şeyleri planlamadan herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanarak çıkması bence pek akıllı adam işi değil.Adamın sıkıntısı yoktu. Doflamingo gidip herkese aslında nereden geldiklerini söyleyince, ailenin peşine düşüldü. Halbuki kimse ağzını açmasa, mutlu mesut yaşayıp giderlerdi.
Doflamingo'nun gidip anlattığını bildiğini sanmıyorum. Zaten olaylar karıştıktan sonra böyle bir istekte bulunuyor.Kendisi böyle olacağını tahmin etmemiştim diyor.Kendisinin insan oldugunu söylerip kutsal ejderlerden ayrılıyor ama insanı ilk durumda geri dönmeye calısıyor.Kutsal ejderlerinden yanından böyle şeyleri planlamadan herşeyin güllük gülistanlık olacağını sanarak çıkması bence pek akıllı adam işi değil.