Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızıl Saç korsanlarının karizması tartışılmaz tabiki aklıma sadece onlar geldi. Donquixote korsanlarına bakmaya doyamıyor insan yahu. Doflamingo-Corazon-Senor karizmalarıyla döver adamları :D

Birde ODA sensei bence en büyük yatırımını, birikimini, tecrübesini Doflamingo'ya aktarmış. Başka hiç bir arcı bu kadar detaylı yazmadı, hiç bir karakteri bu kadar "derin" anlatmadı yada tasarlamadı. Yonkou'ları bile böyle detaylı anlatacağını düşünmüyorum Teach haricinde. Adam anlattıkça karakter dahada seviliyor.
Aynen katılıyorum hocam valla haklısınız tabiki teach arc epey uzun olacaktır , ama ben beckman yasop falan var ya öteki tarafta diğerleri de keza çok şekiller , doflamingonun tayfa da şekil tabikii hele senor ve diamante çok farklı :D doflamingo müttefik olsun ya dayak yedikten sonra :D

Doflamingo'nun tayfasını WB ile kıyas ediyorum da öyle aman aman bir fark yok tabi kaptanları işin dışında tutuyorum.

Marco tayfa kıyasında fark yaratan unsur oluyor. Dof'un o kalibrede adamı yok çünkü bence kendisi o kalibrede. Vergo-Trebol-Diamante-Pica-Corazon-Law gibi süper adamları varmış sorunlar olmasaydı. 5-6 yıl sonra belkide Dellinger bunlardan daha güçlü olacak yani çocuk bebeklikten yetişme :D Ceasar ve Monet gibi 2 tanede logia adamı var. Mera merayı Dellinger'a verseydi 3 tane olurdu. Bu tayfa gerçekten muazzam kalitede.

Doflamingo'nun tayfasını WB ile kıyas ediyorum da öyle aman aman bir fark yok tabi kaptanları işin dışında tutuyorum.

Marco tayfa kıyasında fark yaratan unsur oluyor. Dof'un o kalibrede adamı yok çünkü bence kendisi o kalibrede. Vergo-Trebol-Diamante-Pica-Corazon-Law gibi süper adamları varmış sorunlar olmasaydı. 5-6 yıl sonra belkide Dellinger bunlardan daha güçlü olacak yani çocuk bebeklikten yetişme :D Ceasar ve Monet gibi 2 tanede logia adamı var. Mera merayı Dellinger'a verseydi 3 tane olurdu. Bu tayfa gerçekten muazzam kalitede.
Bence WB tayfasını çok küçümsüyorsunuz, Marco , Jozu gibi adamlar amiral tutabilen onlarla savaşabilen adamlar , ben sanmıyorum ki Dof dşında tüm tayfa bir Kuzan'ı tutabilsin.

İki yıl önce, Marineford'da Beyazsakal korsanlarına haksızlık edildiğini düşünüyorum.
İki Yıl öncesinin WB korsanları, güç bela Akainu'yu durdurabiliyordu, arrtı Jinbei ve Crocodile'da var.
Aradan iki Yıl geçiyor, Karasakal yonkou ilaan ediliyor ve bu adama rakip olabilecekler arasında 3 Yonkou ile birlikte Marco önderliğindeki Beyazsakal korsanları gösteriliyor.
Buradan Marco önderliğindeki Beyazsakal korsanlarını üç aşşa beş yukarı Yonkou ayarında olduğu sonucu çıkar.

Eee! Durum buysa Marineford'daki Beyazsakal korsanları neydi? Bence çelişkili bir durum.

Bence WB tayfasını çok küçümsüyorsunuz, Marco , Jozu gibi adamlar amiral tutabilen onlarla savaşabilen adamlar , ben sanmıyorum ki Dof dşında tüm tayfa bir Kuzan'ı tutabilsin.
Jozu'yu da sayacaktım Marco ile birlikte ama Vergo hayvanı ve onu doğrayan Law varken herhalde denk olabilirler diye düşündüm. Tabi görüş farkıdır bu iki adam Dof'a denk olabilir Marco ve Jozu yani. Law'da amiral tutabiliyor en azından bir sürede olsa. Dof'un tayfası çeşitlilik olarakta çok iyi bir tayfa. Adamlardaki şeytan meyveleri çok çok kullanışlı. Hani Ace'i kurtarmaya gelen tayfa Dof tayfası olsaydı belki daha şanslı olabilirlerdi bile diyebilirim.

Pica yeryüzünü değiştiriyor, Law ışınlanıyor, Sugar falan derken baya kullanışlılar. Dof'un kendi gemisinide kuş kafesine alsa falan uzarda uzar senaryo tabi hepsi oturduğum yerden uyduruyorum :D

İki yıl önce, Marineford'da Beyazsakal korsanlarına haksızlık edildiğini düşünüyorum.
İki Yıl öncesinin WB korsanları, güç bela Akainu'yu durdurabiliyordu, arrtı Jinbei ve Crocodile'da var.
Aradan iki Yıl geçiyor, Karasakal yonkou ilaan ediliyor ve bu adama rakip olabilecekler arasında 3 Yonkou ile birlikte Marco önderliğindeki Beyazsakal korsanları gösteriliyor.
Buradan Marco önderliğindeki Beyazsakal korsanlarını üç aşşa beş yukarı Yonkou ayarında olduğu sonucu çıkar.

Eee! Durum buysa Marineford'daki Beyazsakal korsanları neydi? Bence çelişkili bir durum.
Rakip olacaklar arasında değil, durdurabilecekler arasında onlar gösterildi. Yani Gorusei diyor ki, BB tarihte bir ilki başararak iki meyve gücü elde etti ve hemen toprak fethetmeye başladı. Onu kim durdurabilir, 3 Yonko ve bir ihtimal Marco önderliğindeki WB korsanları. Ama gördük ki bu bir ihtimalden ileriye gidememiş, Marco ve WB tayfası başarısız olmuşlar, BB'yi durduramamışlar, Yonko gücünde değiller...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık