Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu Donquixote korsanlarının masasında Vergo ve Monet neden yok? Vergo 10 yıl önce Denizciler'e katılmıştı, Monet ise 12 yıl önce Dressrosa sarayına girmişti ama bu flashback 16 yıl öncesini anlatıyor. :I

Ve Law'ın daha önce çizilen küçüklük resminin kaynağı anlaşılmış oldu bölümde.

Şimdi türkçesini okudum da lawa gerçekten acıdım.Beyaz şehrin hastalığı aynı asbeste benziyor.Gerçek hayatta da asbest bilinçsizce boya ve ev yapımında kullanılıyor.Özellikle köylerde.Uzun süre maruz kalıp soluyunca da akciğerleri harap ediyor.

Fakat anladığım kadarıyla mangadaki hastalık hem böyle uzun süre maruz kalmayla ilgili hemde radyasyon zehirlenmesi gibi birşey.Çocuklarını bile etkilediğine göre öyle olmalı.Yani anlayacağınız madeni çıkarınca beyaz şehire atom bombası atılmış gibi olmuş kısaca.

Law tam acıların çocuğuymuş.Corazondan intikam almasını anlarım da orada koca tayfa varken bu kadar gözükara olmasına şaşırdım.Eskiden luffy gibiymiş sonradan işkenceye uğrayınca plan yapmaya başladı galiba :D

Flasback çok güzel başladı. Güzel derken duygu yüklü tabi üzücü ama insanı merakta bırakmayı başarmış. Flasbacklerden normalde nefret ederim lakin bunu çok sevdim.

Bu arada Trebol ailedeki en yüksek rütbedeki kişi herhalde. Dof'un yanına oturmuş Corazon sağken bile. İleri bölümlerde belkide önümüzdeki sayıda Vergo ve Monet'i gösterir yüksek ihtimalle.

Bu arada çoğu kişinin dediği şeye katılıyorum Donquixote korsanları bence en karizma tayfa. Bizim tayfada dahil olmak üzere daha karizması görünmedi. Belki Kızıl Saç korsanları bu karizmaya rakip olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık