Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 761: Ope Ope Meyvesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanılmıyorsam Law'ın 100 korsan kalbini aldığı olayın geçtiği yer.
Law'ın olayının geçtiği yer net olarak açıklanmamıştı diye hatırlıyorum, sahil olayı gibi bir şey demişlerdi.

Bölümü az önce okudum, Issho, Sabo gibi hasar almış ve Maynard, bir denizci amiralinin düştüğü durum karşısında panik olmuş vaziyette. :cool: Corazon muhtemelen babasının kafası kesilince konuşma yetisini kaybetmiş ve Law'ın 3 yıllık ömrünün kalması olayını da mangaka Ope Ope'ya bağlayacak tahmin ettiğimiz üzere. Corazon kendi yaşamını verip Law'a hayat verecek gibi duruyor şimdilik.

Bu law'a çok dayanıklı diyoruz kaç sayıdır. Vuruldu kesildi biçildi tık yok . :T
Adam ölümsüz felan çıkmasın :/ Bu meyveye ayar oldum

Edit ; Gerçi Mingo öleceksin felan diyor ama şüphelendim ben /:

Balık mı yakalıyoruz amirali yollayıp:D O zaman şuan dünya hukümetine bizzat savaş açan bizim leylalara da bi amiral ve yanında koramiral yollasınlar az çok işi çözsünler niye yapmıyorlar? Çünkü bulamazlar. Dofa yolla bi kaç amiral işini halletsin demek; samanlıkta iğne aramağa benzer. Adam korsan ve tehlikenin farkında durduğu yerde pinekler mi? Tabii ki hayır. Yani öyle amiral yolla işi hallet meselesi olmaz. Zaten adam akıllı hemen kendini lordluğa atmış ve kurtulmuş bu kedi fare oyunlarından. Sonra o zamanlar tek sorun Dof miki böyle bi kaç amiral yollasınlar onu bulmaya(tabii bulurlarsa) büyük ihtimal, Shanks'ın ve diğer yonko'ların isim yaptığı yükselişe geçtiği zamanlar ve onlar gibi niceleri. Yani hem bulmak mesele hem o zam tek sorun Dof olması imkansız gibi bir şey.
Law ölümsüz olsa bu meyve sayesinde olur, onuda Corozan yapar gibi duruyor lakin mangaka, Dof öldürdü diyor kardeşini yani Law'ı Corozan'ın ölümsüz yapma olasılığı bence devre dışı gibi yoksa kendini feda etme söz konusu olurdu. Ama Corozan meyvenin sahibi olabilir ve kolaylıkla Law'ı tedavi edebilir.

Echiro Oda,Law'ı Corazon ölümden kurtardı algısı bizde bıraktı:)
Biliyorsunuz ki ne zaman böyle yapsa tam tersi olur:D
Law'ın ölmemesinin baska bir nedeni var.
Belki Corazon çok iyi bir doktudur ve Law ı kurtarmıştır.

Şimdi makara bir yana ciddi ciddi Chopperin hayali yalan oldu. :T
Yani Cerrah meyvesinin yapabildiklerini yapabileceğini hiç sanmıyorum. Adam kalbi alıp üfleyip yerine takıyor.
One Piece 'in şuana kadar gördüğüm en bug olayı.

Yani Cerrah meyvesinin yapabildiklerini yapabileceğini hiç sanmıyorum. Adam kalbi alıp üfleyip yerine takıyor.
Hahahahha :D haklısın.

Nihai şeytan meyvesi diye boşuna demiyor Dofly.

Chopper'ın hayali en iyi doktor olmak değil, nihai ilacı bulmak. Hiluluk'un mirasını devralıyor Chopper, tüm hastalıkları iyileştirecek bir ilaç bulacak. :(

İşin salakça tarafı,law şu meyve ve zeka ile,dof meyve+güç+zeka+olanak ve bilimum sayılan şey ile KK olamayacak :D lastik çocuk gomu gomu diyerek götürecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık