Smiley gibi bir yaratık olurdu. Ama insan şeklinde.Akılsız bir "Law" adam olabilirdi belki :/
Smiley gibi bir yaratık olurdu. Ama insan şeklinde.Akılsız bir "Law" adam olabilirdi belki :/
Aynen işte Smiley o kadar zeki sayılmazdı..Yani Chopper gibi birşey olmaz büyük ihtimal..Smiley gibi bir yaratık olurdu. Ama insan şeklinde.
Yalnız Chopper insan meyvesi yediği için zeki. Normalde o da bir hayvan.Aynen işte Smiley o kadar zeki sayılmazdı..Yani Chopper gibi birşey olmaz büyük ihtimal..
Ama sürüden dışlanmadan öncede hikayesi var.Dışlanıyor vs bunları hatırlıyor..O zamanlar aptal değil..En azından bilinci var..Law direk olarak bir cisim.. :/ Yinede zeki olabilir ama Chopper gibi olabilir mi ?Yalnız Chopper insan meyvesi yediği için zeki. Normalde o da bir hayvan.
O meyveyi insan yese, ona da bir aydınlanma geliyor. Lava da gelir. Ayrıca "LAW" değil, "LAV".Ama sürüden dışlanmadan öncede hikayesi var.Dışlanıyor vs bunları hatırlıyor..O zamanlar aptal değil..En azından bilinci var..Law direk olarak bir cisim.. :/ Yinede zeki olabilir ama Chopper gibi olabilir mi ?
Çakma akainu olacaktı yani.O meyveyi insan yese, ona da bir aydınlanma geliyor. Lava da gelir. Ayrıca "LAW" değil, "LAV".
Evet.Çakma akainu olacaktı yani.
Hayvanlar da bazı olayları hatırlar değil miAma sürüden dışlanmadan öncede hikayesi var.Dışlanıyor vs bunları hatırlıyor..O zamanlar aptal değil..En azından bilinci var..Law direk olarak bir cisim.. :/ Yinede zeki olabilir ama Chopper gibi olabilir mi ?
BiliyorumO meyveyi insan yese, ona da bir aydınlanma geliyor. Lava da gelir. Ayrıca "LAW" değil, "LAV".
Biliyorum ama işte "LAV" yerse neyi hatırlayacak yeni doğmuş bir bebek gibi mi olacak ? :/Hayvanlar da bazı olayları hatırlar değil mi
Büyük ihtimalBiliyorum ama işte "LAV" yerse neyi hatırlayacak yeni doğmuş bir bebek gibi mi olacak ? :/