Roronoa Zoro
Mingo ırki olarak aşağılıyor fakat güçleri Enel gibi hafife almıyor.Mingoda'da kibir aşırı . " Sen basit bir insan ben Kutsal Ejder " :T
Senaryo genelde hep aynı ...
Luffy'e, Sabo'ya verdiği tepkiler bunu kanıtlar nitelikte.
Mingo ırki olarak aşağılıyor fakat güçleri Enel gibi hafife almıyor.Mingoda'da kibir aşırı . " Sen basit bir insan ben Kutsal Ejder " :T
Senaryo genelde hep aynı ...
Enelin amacı farklı olduğu için öyle oldu.Zevk için ada yok ediyordu engellenince daha da üstelemedi.Aya gitmekti amacı.Kalkıp giden bir tek Enel vardı zaten. Dof'un öyle bir imkanı yok, Luffy kazanırsa ya denizciler ya Kaidou gelip kurtacak. Eğer Law yaşıyor olursa parça-pinçik eder vallahi. Vergo'ya acımayan Dof'a mı acıyacak?
Luffy'den dayağı yiyen herkes amacına ulaşmış olsa ohooooo...Enelin amacı farklı olduğu için öyle oldu.Zevk için ada yok ediyordu engellenince daha da üstelemedi.Aya gitmekti amacı.
Hayır aya gidemezsin dese luffy aydakilerin de acıklı bir geçmişi olsa eminim ki eneli de yerden kazırdık.![]()
Law'un Luffy'yi ameliyat edip, kurtarmasının tamamen şans eseri olduğunu düşünüyorum.Law'ın marinefordda Luffy için özellikle gelmesi ve ameliyatına dahil olması bu arcta özellikle bu bölümlerde netliğe kavuşacak.
Birşeyler yaptı Law Luffy'e görecez.
Ve bence Law taaa o zamandan Dof planını Luffy'e göre ayarlamıştı.
Usta law sürekli ''D'' diyip duruyor.Üstüne başka doktor da bulunurdu.Mesela shanks ın gemiden birisi çıkar idarelikte olsa bir şeyler yapardı.Cerrah meyvesi,law'ın çocukluktan tıp eğitimi alması falan fazla şans eseri olur.Ki bu oldu dofu bir şekilde yendi tek başı diyelim,sonra ki amacı KK olmak olurdu luffy ile rakip olacaktı.Bir nedeni vardır takip etmesinin.Law'un Luffy'yi ameliyat edip, kurtarmasının tamamen şans eseri olduğunu düşünüyorum.
Usta law sürekli ''D'' diyip duruyor.Üstüne başka doktor da bulunurdu.Mesela shanks ın gemiden birisi çıkar idarelikte olsa bir şeyler yapardı.Cerrah meyvesi,law'ın çocukluktan tıp eğitimi alması falan fazla şans eseri olur.Ki bu oldu dofu bir şekilde yendi tek başı diyelim,sonra ki amacı KK olmak olurdu luffy ile rakip olacaktı.Bir nedeni vardır takip etmesinin.
Böyle yorumları çok seviyorumNe kadar saçma da olsa yakıp yakmama konusunda problem yok; mecburen de olsa kabul ediyorum. Ama dediğim gibi Enel konusu serinin en sacma ve mantıksız vs.si. Luffy-Croco karşılaşması bile bunun yanında L vs. Kira gibi kalıyor. O yüzden tutup da bu vs.yi serideki güç unsurlarını ayıran bir ornek olarak gösterme. Çünkü göstersen bile bu vs. de güç unsurlarının içine edilmiş bir kere. Güç unsuru denen şeyin esamesi bile yok. Kısacası dikkate alınmaya layık bir örnek değil. Sen de farkındasındır zaten..