Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 761: Ope Ope Meyvesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantra etkenini unutuyorsun. O amirallerde hayvani derecede mantra vardır.
Mutlu sonu neden engellemeye çalısıyorsun. Kenbunshoku haki önemli tabiki ama hobi hobi bir tıkla işi bitirir. Mesela tam terside olur şöyle; Law amirali Sugarın yanına ışınlar olur biter :D k.haki kullanmaya fırsatmı olur o anda.

Dof'un tayfa harbi manyak. Yonkou olurmuş bu adam Law'u tımar etseymiş.

Roronoa Zoro

Mutlu sonu neden engellemeye çalısıyorsun. Kenbunshoku haki önemli tabiki ama hobi hobi bir tıkla işi bitirir. Mesela tam terside olur şöyle; Law amirali Sugarın yanına ışınlar olur biter :D k.haki kullanmaya fırsatmı olur o anda.

Dof'un tayfa harbi manyak. Yonkou olurmuş bu adam Law'u tımar etseymiş.
Mantra hayat enerjini hissediyor, büyük ihtimalle kendine olabilecek bütün kötü niyetleri.
Yani: Law'ı da hissederler :D Luffy kilometreler ötesinden atılan baltayı hissediyor sonuçta.

Roronoa Zoro

O zaman hobi hobi'yi WB'ye yediririm. Law amiralleri WB'nin kamarasına ışınlar :fool:
O zaman tek atar. :D
Ben diyordum zaten, Garp'a ver hobi hobi'yi, dünya lideri olsun. Meyvesi etki etmese yumruğu şahadet getirtir.
Zamanında yemiş olsa mesela, Roger'a tek atardı. Dünya hatırlamazdı bile.

O zaman tek atar. :D
Ben diyordum zaten, Garp'a ver hobi hobi'yi, dünya lideri olsun. Meyvesi etki etmese yumruğu şahadet getirtir.
Zamanında yemiş olsa mesela, Roger'a tek atardı. Dünya hatırlamazdı bile.
Meyvelerin karakteristik özelliklerini alıyorsa eğer kullanıcılar-ki öyle gibi görünüyor- WB Dellinger gibi bir şey olurdu belkide :D
Hobi hobi'yi fizik ve haki olarak aşmış vaziyette olan birine yedirirsen önüne geleni tekler zaten. Hobi hobi fiziksel gelişmeyi durduruyor handikapı var.

Roronoa Zoro

Meyvelerin karakteristik özelliklerini alıyorsa eğer kullanıcılar-ki öyle gibi görünüyor- WB Dellinger gibi bir şey olurdu belkide :D
Hobi hobi'yi fizik ve haki olarak aşmış vaziyette olan birine yedirirsen önüne geleni tekler zaten. Hobi hobi fiziksel gelişmeyi durduruyor handikapı var.
Neden handikap olsun? 40'ında olan Garp'a yedir bakalım Hobi Hobi'yi. 1 tane korsan çıkıp da, BEN YONKOUYUM ULAN diyebiliyor mu? Adam Roger'a yapıştırıyormuş zamanında meyvesiz, şimdiki şaklabanlara karşı mı geri çekilecek tek atmalık meyve ile?

Neden handikap olsun? 40'ında olan Garp'a yedir bakalım Hobi Hobi'yi. 1 tane korsan çıkıp da, BEN YONKOUYUM ULAN diyebiliyor mu? Adam Roger'a yapıştırıyormuş zamanında meyvesiz, şimdiki şaklabanlara karşı mı geri çekilecek tek atmalık meyve ile?
Bende onu diyorum zaten 40 yaşında WB yerse KK olur. 15 yaşında WB yerse yazık olur dev gibi adama.

Süpernovalardan en büyük ödüle sahip ilk 3'den en dandik meyve Luffy'e verilmiş. Diğerlerinden daha fazla yetenek, haki, D. iradesi verilmesine rağmen Luffy'e hala diğerlerinin meyveleri kısıtlanıyor. Zalımsın Oda. İlk iki antik silahı öğrenmişken üçüncüsü ise Denizcilerde çıkıp üstüne bunun anahtarı ise Law çıkartırsa seri iyice karışır.

Kid ve Law'ın meyvelerinin olası bir Marineford savaşına benzer savaşta ise çok büyük etkisi olur. Umarım böyle bir savaşta Law ve Kid olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık