Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi tayfaya göre adam değerlendirmiyorduk artık o da oldu:D
Gördük Beyazsakal korsanlarını; Bi Shanks yerle bir etti bi Luffy. Demekki olay kaptan meselesi değil, olay sende bitiyor.
Sonra doğrudur Sugarın meyve iyi artı Oda bide Kyros'a anlık tepki verecek refleks vermiş cüceleri pata küte indirecek hızda peki bunlar bir kişiyi irade sahibi mi yapıyor? Meyven varsa iraden de mi yanında hediye olarak geliyor? Bakıyoruz; Mr3, meyvesi var hemde adamda zekada var ama bakıyoruz Mf'de Luffy'nin h. hakisinden dolayı bayılmış. Hemde iki yıl önceki Luffy'den yemiş ayarı. Sonra Lawın ilk üçteki adamı h. haki görünce nalları dikecek duruma geliyor kısacası Sugar hikaye:good: Hemde elimizde Usopp olayı varken.
Ha bence Oda gider Luffy h. haki kullandırmaz abuk sabuk bir şekilde kullanır veya belki başkası olaya müdahale eder.
Sonunda dilimden anlayan biri cikti :D

Ölsün Bellamy hic sevmiyorum eski olaylar yuzunden zaten. Luffy'nin Dof'u dovmesi icin zayif noktasini bulmasina ya da yardim almasina gerek yok. Mal da olsa adam o adam :D

Adam sırtlan sonuçta illa bi hinlik yapacaktır :D
Onun yapacağı tek hinlik tek yememesi şu seride rakiplerine karşı.:ehe: Dof için filan sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta Doftan vazgeçeceğine bile inanmıyorum. Adam senin kelleni alması için birisini yolluyor ama hala adama beni öldürmek mi istiyorsun diye soru sordu;? Platonik aşk bununkisi:ehe:
Ama cidden garipti Barto olayı acaba nasıl bi açığı varmış bizim liselinin.

Ha Sugarda olayın içinden ayrıldıysa çok büyük ihtimal cp0 karışacak olaya yoksa yok eder bu ikili Dofu.
Trebol bi süre oyalasa bile Cavendish geliyor ha gelmese bence çok problem olmaz zaten

julesawdupin

ulan Usopp iyi güldüm, bekliyordum keskin nişancılığını konuşturmasını ama bu olay çok iyiydi

Ussop yav bu adam tam bir komedi :D İyi güldürdü, adam yolu bulmuş keskin nişancılıgı konuşturdu Sugar yine pert :D.Gülmekten kendimi alıkoyamıyorum :D.Bölüme gelcek olursa normal bir bölüm bence iyide diyebilirim(Ussop un olayı için :D)Yakn zamanda vs'ler başlar öyle gözüküyor.

Edit:Kanjuroya iyi çizdirmiş :D.Kanjuronun inanılmaz resim kabiliyetiyle Ussop un acayip fikirleri bayagı iyi gidiyor.

Bu ne ya anlamadım? bu haftaki manga mı? ne oluyor orda mobilde anlaşılmıyor.
Çince versiyon yeni bölüm.
Usopp kendisinin bayıldığı sıradaki halini oyuncak şeklinde tasarlayıp Sugar'a doğru atıyor, önünde Usopp'nun o şekilde ifadesini gören Sugar da bayılıyor.
Tüm o güzelim hayaller beklentiler yalan oldu gitti. :/

Koca bölüm Usopp :( Nişan alacak da yollayacak da off.Neyse daha fazla da uzatabilirdi ama direk Dof'un karşısına çıkardı buna da şükür.

Trebol'ün ayrılmaması bence kötü.Dof ile iyi kombin yapabilirler.Biri iplerle sıkıştırır diğeri yapıştırır.2 vs 2 iyi değil bence.Cavendish'i bir şekil bağlar herhal olaya.Sonuçta Sugar bayıldı,atının intikamını alacağı oyuncaklar kalmadı ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık