Adam sırtlan sonuçta illa bi hinlik yapacaktırYani diyorsun Bellamy'nin gizli yeteneği; rakiplerinin açığını bulmak
Adam sırtlan sonuçta illa bi hinlik yapacaktırYani diyorsun Bellamy'nin gizli yeteneği; rakiplerinin açığını bulmak
Sonunda dilimden anlayan biri ciktiBi tayfaya göre adam değerlendirmiyorduk artık o da oldu
Gördük Beyazsakal korsanlarını; Bi Shanks yerle bir etti bi Luffy. Demekki olay kaptan meselesi değil, olay sende bitiyor.
Sonra doğrudur Sugarın meyve iyi artı Oda bide Kyros'a anlık tepki verecek refleks vermiş cüceleri pata küte indirecek hızda peki bunlar bir kişiyi irade sahibi mi yapıyor? Meyven varsa iraden de mi yanında hediye olarak geliyor? Bakıyoruz; Mr3, meyvesi var hemde adamda zekada var ama bakıyoruz Mf'de Luffy'nin h. hakisinden dolayı bayılmış. Hemde iki yıl önceki Luffy'den yemiş ayarı. Sonra Lawın ilk üçteki adamı h. haki görünce nalları dikecek duruma geliyor kısacası Sugar hikaye Hemde elimizde Usopp olayı varken.
Ha bence Oda gider Luffy h. haki kullandırmaz abuk sabuk bir şekilde kullanır veya belki başkası olaya müdahale eder.
Onun yapacağı tek hinlik tek yememesi şu seride rakiplerine karşı. Dof için filan sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta Doftan vazgeçeceğine bile inanmıyorum. Adam senin kelleni alması için birisini yolluyor ama hala adama beni öldürmek mi istiyorsun diye soru sordu;? Platonik aşk bununkisiAdam sırtlan sonuçta illa bi hinlik yapacaktır
Bu ne ya anlamadım? bu haftaki manga mı? ne oluyor orda mobilde anlaşılmıyor.İmkanı yok hacı imkanı yok... Bu adam böyle gelmiş böyle gider.
Çince versiyon yeni bölüm.Bu ne ya anlamadım? bu haftaki manga mı? ne oluyor orda mobilde anlaşılmıyor.