Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy'ler oyuncak olmadı ona da şükür belki viola usopp'la gelmiştir de usopp bayılmıştır sugar'ı.

Dof'un yanına vardıklarında trebool bunları yapıştırırsa çok kötü olur ama law roomla kurtulur. Sugar bayıldığına göre robinler glaidusu paketleyip yukarı gelirler ve cavendsh vs trebol olur büyük ihtimalle :D

luffy'ler oyuncak olmadı ona da şükür belki viola usopp'la gelmiştir de usopp bayılmıştır sugar'ı.
Usopp'lar çok uzaktaydı. Robin'ler bile çok zaman sonra gelebildiler. o yüzden ya Law ya da Luff'nin işi. ama bayılma dediğine göre bana göre kesinlikle h.haki. tam oyuncağa döndürecekken bayıldıysa bunların dibinde bitmiştir, Luff de birden dibinde görünce basmıştır h.hakiyi :D inşallah böyledir :D

Usopp'lar çok uzaktaydı. Robin'ler bile çok zaman sonra gelebildiler. o yüzden ya Law ya da Luff'nin işi. ama bayılma dediğine göre bana göre kesinlikle h.haki. tam oyuncağa döndürecekken bayıldıysa bunların dibinde bitmiştir, Luff de birden dibinde görünce basmıştır h.hakiyi :D inşallah böyledir :D
Öyle bir şey varsa inşallah Luffy onun yeteneğini görmeden bayıltmıştır. Yoksa arc sonu tayfada görebiliriz.

İlk bayılması nasılsa bu da o tarz bir şeydir diye bekliyorum. Oda genelde sağ kulağını sol eliyle tuttuğu için beklenilenin aksine bir durumla karşılaşırız.

Öyle bir şey varsa inşallah Luffy onun yeteneğini görmeden bayıltmıştır. Yoksa arc sonu tayfada görebiliriz.
Hahaha bak bu hiç aklıma gelmemişti :D ama yeteneğini görse sevmeye falan çalışırdı o sırada da kendi de oyuncak olurdu :D

@THR

inşallah öyledir ama öyle değilse de Sugar bi yerden birden çıkmıştır, Luffy de "bu ne lan" deyip çakmıştır ağzına gelişine :D bayıldı denildiği için Law'ı devre dışı bıraktım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık