Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke gülseydilerde çıkmasaydı bu leylada:( Roger'ın tayfadan bazı kimselerde daha şeytan meyvesinin olup olmadığını bilmiyolardı.
Şahsen Chopperde Namide çıkacağını sanmıyorum. Robin tamamda diğer ikisi ucube gibi arkadaş birisi iskelet diğeri robot, insana bunlarda çıkması garip gelliyor en azından bana:D
Chopper'da çıkmasa da olur ama tayfada en sevdiğim 4. karakter olan Nami'de çıksın :D düşünsene hakili bir yıldırım çaktığını. ikinci Enel'imiz olur süper olur :D

Tüm tayfa üyelerinde gözlem çıkabilir ama b.haki hepsinde çıkmaz bence. Çıkmasına da gerek yok. Hakili yıldırım nedir mesela ? Hakili yıldırım atabiliyorsan Enel, Sabo, Akainu, Kizaru gibi adamlar da haki ekleyebilir. Ama düşününce bir Kizaru'yu ele alalım.. Işığa haki eklemek nedir abi :rolleyes: Ya da yıldırıma ? Bana çok saçma geliyor. Nami'nin durumu da bundan farksız değil gibi mantıken bakıldığında. Gerek yok değişik fantazilere girmeye. Adam bir bölüm çıkardı, Usopp'un olayının acaba k.haki türleriyle bir ilgisi olabilir mi mevzusu tartışılıyor. Daha bizim bildiğimiz 3 tür haki hakkında bilmediğimiz şeyler varken olayları dallandırıp budaklandırmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.
Neden yıldırıma haki yüklenmesin? kurşuna oka yükleniyo da neden yıldırım olmasın? mesela örnek; Kizaru ışıktan kılıç yaptı ve ışıktan kılıç normal metal bir kilici durdurdu. eğer orada haki olmamış olsa o kılıçta (ışığa haki yüklenmemiş olsa) Rayleigh'in hakili kılıcı o ışıktan kilici keser geçerdi. yani oka, mermiye, hatta ışığa haki yükleniyorsa neden yıldırıma yüklenmesin? OP evreninde bu mümkün bunu sen de biliyorsun sanırım. o yüzden dalga geçer gibi yorumlar yapma bence

Tüm tayfa üyelerinde gözlem çıkabilir ama b.haki hepsinde çıkmaz bence. Çıkmasına da gerek yok. Hakili yıldırım nedir mesela ? Hakili yıldırım atabiliyorsan Enel, Sabo, Akainu, Kizaru gibi adamlar da haki ekleyebilir. Ama düşününce bir Kizaru'yu ele alalım.. Işığa haki eklemek nedir abi :rolleyes: Ya da yıldırıma ? Bana çok saçma geliyor. Nami'nin durumu da bundan farksız değil gibi mantıken bakıldığında. Gerek yok değişik fantazilere girmeye. Adam bir bölüm çıkardı, Usopp'un olayının acaba k.haki türleriyle bir ilgisi olabilir mi mevzusu tartışılıyor. Daha bizim bildiğimiz 3 tür haki hakkında bilmediğimiz şeyler varken olayları dallandırıp budaklandırmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.
Katiliyorum.Namide silahlandırma cikmaz.Gerekte yok.Hakimi yildirim falan çok uçuk şeyler :D.
Nami ve robinde gozlem
Franky brook chopperde silahlandırma
Sanji ve usoppta silahlandırma ve gözlem
Zoro ve lufftde 3 hakiden cikacagini düşünüyorum.

Üye silindi 789

Trebol cavendishe fazla gelir. Adamýn meyve çok saðlam lawýn meyvesi avantaj saðlayabilir sadece
Cavendish alacaktir Trebolu.Ayrıca adamda Hakuba diye bir olay.Bunu unutmamak gerek.Trebola karşı zorlanırken bir anda Hakuba formuna geçip rahatça yener.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık