Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sugar'ın gücünü kimse bilemez. Çünkü babanı karşında oyuncak yapsa bile, kişiyi tamamen unuttuğun için durumu çakozlamazsın. Oyuncak olan bile, diğer oyuncakların kim olduklarını unutuyor. Devrimciler bile giden adamların listesine sahiplermiş de, Sugar bayılıp da bu oyuncak mevzu ortaya çıkınca anlamışlar gönderdikleri adamların akıbetini. 10 senedir hiç bayılmamış bir Sugar var ve sen Law'dan onun gücünü bilmesini mi bekliyorsun? İlginç.
Benim ilgimi çeken sadece 1 adada yaşayan oyuncaklar var ve bu durumu ne dünya hükümeti ne adada yaşayanlar nede başka kimsenin garipsememesi.

Usopp'a niye bu kadar yükleniliyor, anlamıyorum? Adam keskin nişancı hani, yakın dövüşte iyi olmaması son derece normal.Siz bir keskin nişancıdan vs mi bekliyorsunuz?Kaldı ki Sugar gibi bir rakibi yendi, kendi yoluyla yendi ama yendi. Adam haki açtı hala bir minnetsizlik.Sapan yerine silah kullanmalı diyenlere katılıyorum, ama One Piece'in genel kitlesi 17-18 yaş grubu, karakterlerde ona göre şekilleniyor.Bölüm iyiydi, sonunda dövüş beklenen dövüş geldi. Benim asıl merak ettiğim kim Trebol ile dövüşecek? Onca meselesi varken Law ben Trebol'u alırım sen Dof'u hallet demez. En mantıklı senaryoda Luffy Trebol'u indirir, Law Dof'tan bir daha dayak yer ardından Luffy Dof'u indirir.

2 yıl öncede böyleydi zaten. Özellikle Zoro, Robin , Sanji ve Brook'un hiç çekinmeden öleceğine eminim.
Ben açıkçası Sanji'den emin değilim. adam nerdeyse Violet-chan diye onla gidecekti tayfadan ayrılıp. hatta içinden veda ediyordu tayfaya. o yüzden ben Sanji'nin sadakatinden şüpheye düştüm bu hareketinden sonra.

Monkey :D Luffy

Ben açıkçası Sanji'den emin değilim. adam nerdeyse Violet-chan diye onla gidecekti tayfadan ayrılıp. hatta içinden veda ediyordu tayfaya. o yüzden ben Sanji'nin sadakatinden şüpheye düştüm bu hareketinden sonra.
Sanji daha Thriller Barkta çekinmeden canını ortaya koydu aynı şekilde Shabodyde direk Kumaya saldırdı tayfa için seve seve canını verir Sanji Luffy dese Sanjiye git Kaidoya tek başına dal şuan tereddüt etmez Sanjinin sadakatinin sınamak için bir kadına vurmasını istenmeli bence yani asıl soru Sanji Luffy için güzel bir bayanı dövebilir mi?

@monkey d. Luffy

Tayfada ki herkes Luffy için tereddüt etmeden canını verir. Sanji'nin o sahnesine aldanma derim. Yalnız hepsinin sadakatı farklıdır. Bana göre hiç biri Zoro kadar bağlı değildir Luffy'e.

Sanji daha Thriller Barkta çekinmeden canını ortaya koydu aynı şekilde Shabodyde direk Kumaya saldırdı tayfa için seve seve canını verir Sanji Luffy dese Sanjiye git Kaidoya tek başına dal şuan tereddüt etmez Sanjinin sadakatinin sınamak için bir kadına vurmasını istenmeli bence yani asıl soru Sanji Luffy için güzel bir bayanı dövebilir mi?
ben bir kadına vurmasından bahsetmiyorum. Violet benimle bir adaya gelip birini öldürmeni istiyorum dediğinde tayfaya veda ediyordu resmen onu diyorum. Violet onu tuzağa düşürmese dedikleri gerçek olsa bırakıp gidiyordu resmen. ben bu olayı diyorum.

@Akainu

+1

Monkey :D Luffy

ben bir kadına vurmasından bahsetmiyorum. Violet benimle bir adaya gelip birini öldürmeni istiyorum dediğinde tayfaya veda ediyordu resmen onu diyorum. Violet onu tuzağa düşürmese dedikleri gerçek olsa bırakıp gidiyordu resmen. ben bu olayı diyorum.

@Akainu

+1
Benimde vurgulamak istediğim nokta canını vermekten ziyade güzel bir bayanla Sanjiyi sınamak daha büyük bir test oralar biraz mizah için abartıda olsa aynı Sanji Namiyi ancak ben kurtarabilirim diyerek Violanın yanından uzaklaştı yani benim şahsi düşüncem daha ciddi bir durumda bile Sanji bir kadın için tayfayı terketmezdi(hatta daha beterini Enies Lobbyde yapıyor hem kendi hayatını hem Robinin hayatını hatta Naminin hayatını bile riske atıyor istese nispeten kolay bir şekilde yener alırdı anahtarı Kalifadan ama vazgeçmedi ) yani kısaca arc sonu Violet Sanjiye ben mi tayfa mı dese 3 bölüm arabesk yaşar ama sonunda tayfayı seçer tabi bu benim görüşüm:)

Benimde vurgulamak istediğim nokta canını vermekten ziyade güzel bir bayanla Sanjiyi sınamak daha büyük bir test oralar biraz mizah için abartıda olsa aynı Sanji Namiyi ancak ben kurtarabilirim diyerek Violanın yanından uzaklaştı yani benim şahsi düşüncem daha ciddi bir durumda bile Sanji bir kadın için tayfayı terketmezdi(hatta daha beterini Enies Lobbyde yapıyor hem kendi hayatını hem Robinin hayatını hatta Naminin hayatını bile riske atıyor istese nispeten kolay bir şekilde yener alırdı anahtarı Kalifadan ama vazgeçmedi ) yani kısaca arc sonu Violet Sanjiye ben mi tayfa mı dese 3 bölüm arabesk yaşar ama sonunda tayfayı seçer tabi bu benim görüşüm:)
inşallah öyledir çünkü o olaydan sonra benim güvenim sarsıldı. bu konuda yanılmak istiyorum :D

Usopp beni şaşırttı cidden. Gözlemci haki kullandı bir anda ama ilerleyen dönemlerde isteyerek kullanabilir mi hakiyi bilemiyorum. En az 3 4 arc sadece önemli noktalarda istem dışı olarak kullanacak gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık