Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Sen ne komiksin ya. Bu söylediğine ciddi ciddi inanıyorsundur da sen şimdi.

Klon olayı ilk yaşandığında adım gibi biliyordum "Luffy klonlara yenildi heleyooy" diye atlayacak onca kişinin olduğunu. Onu geç, dövüşler sonrası Luffy vs Dof anlatılırken o klonlarla yaşadığı toplam 10 saniyelik iki anı da Luffy'nin "mağlubiyeti" olarak alıp "Luffy Dof'a iki kere yenildi sonra yendi Croco gibi" diye anlatacak adamlar da var. Zoro'nun bir kesişi sonrası yüz ifadesine bakılarak buna "Tek attı" deme cüreti gösteren muhterem takipçilerimiz de var pek tabi ki.

Bu arkadaşlara ne desek boş işte.
Bu forumdaki "tek atma" anlayışı, "mağlubiyet" anlayışı nedir arkadaş çözemedim gitti. Bin kere anlattım, aynı tas aynı hamam.
Birşey değişmiyor isterse bu saatten sonra Luffy tek atsın yada Zoro zorlansın yine herhangi bir tartışmada bu iki olay sunulacak..

Ayrıca bir gün şöyle Zoro Fanları vs Luffy Fanları açmak istiyorum.Acaba hangi taraf daha iyi savunuyor :(

O bu değil de bu kanjuro da çizim yeteneği olsa kimi çizse diriltecek. Fena meyvesi var, acaba rogerı tam anlamıyla çizse basit bir insan mı çıkar yoksa aynı güçte bir adam mı? Bakalım neler çıkacak kanjuro dan
O meyve bir oyunda kullanılmıştı bu onun bir düşük versiyonu büyük ihtimal o kadar yoktur gücü :/

O bu değil de bu kanjuro da çizim yeteneği olsa kimi çizse diriltecek. Fena meyvesi var, acaba rogerı tam anlamıyla çizse basit bir insan mı çıkar yoksa aynı güçte bir adam mı? Bakalım neler çıkacak kanjuro dan

bosla kapışamıyor luffy 2sinde de mefta olabilirdi. 2.sinde kesin meftaydı destek geldi. Kapışma falan yok ortada. Bildiğin çöp gibi ezilme var. Biri dof tarafından eziliyor, diğeri amirale counter atak çakıyor. E şimdi ne olacak? Biri hyouzudan kesik yiyor, diğeri dalgasını geçiyor. Bu mantıkla olmaz.
abi sana ne desem boş ki zoro ozaman kaku yerine lucciyi alaydı.Sen sadece bu arcı konu içine alıyorsun.Boş konusuyorsun yapma, CC yi alaydı zoro ozaman , Hordy yi alaydı ? niye yapmıyor bunları zoro picaya senin gibi adam kaptanımla zaman geçirmez gibi birşey diyor neyse sen şimdi dicen klondan tek yicekti falan filan neyse kolay gelsin sana.

10. Karakterleri gözü kapalı savunmak ve karşısındakileri tahrik edecek yorumlarda bulunmak yöneticilerin takdirinde olmakla birlikte yasaktır.

11. Trolleme konusunda ısrar etmek ve üyeleri tahrik etmek amacıyla yorumda bulunmak yasaktır.

Arc bossları başka bi seviyede oluyor luffy zorlan alacak zoro alamaz. Dof sıradan bi adam değil amiral indirecek kapasitede süper meyve var bide kral haki..
D.'ymiş kral hakiymiş falan bunlar hep boşmuş.Luffy'ye en ufak katkısı yokmuş bunların o yüzden boş yere yazmana gerek yok.:S Ezik birisi zaten Luffy.

O değil de bu maraton ne zaman bitecek yahu.:ehe:

Unknown

İngilizcesini okumaya üşeniyorum tükçeside gelmedi.Luffy nin karşısına çıkan şeyler tam olarak ne oluyor ? :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık