Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yenilmezdi klonlara zoro. Çünkü luffy gibi aptalca şeylerle uğraşmıyor. Luffy zoro kadar hep ciddi olsa klonlara yenilmezdi. Ben zoro luffyden güçlü mü dedim? Eskiden denk diyorlardım. Yeni dünyaya girdiklerinde luffy > zoro dedim. Ama şu son bölümde gördüm ki hala denkler bence. Luffynin yaptıklarına bak zoronun yaptıklarına bak. Seriyi bilmeyen ve hangisinin kaptan olduğunu bilmeyen birini getir son 5 bölümü okut. Adam derki zoro kaptan.
E zaten 754 sayısı olan bir manganın 5 bölümünden yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur.Luffy hep aptaldı zaten onun özelliği o ama yine de değiştirmez ortada olanları.Denk de değiller zaten.Yeni Dünya'dan önce de denk değillerdi.Luffy vs Lucci de zoro ile luffy arasındaki farkı gözüne sokmadıysa gerçi ne desek boş.Neyse sen denk olduklarını düşünmeye devam et zamanı gelir Oda yine gösterir ne kadar güç farkı olduğunu.Ki bu bölümde de zoro zaten kendisi diyo ki pica'ya şu seviyenle kaptanımızın karşısına çıkabileceğini mi düşünüyorsun.Ama neyse ya zoro hard fanları gg.

Ya Allah aşkına Doflamingo gibi bir adamın yöneticileri hemen yenilir mi? Zoro Pika ya vurdu diye, Pika zoro ya vursaydı ne olacaktı zoro yenildi mi diyecektik? Pika dan kan geldi diye Zoro pika yı teklemiş oldu üstüne bir de zoro = Luffy muhabbeti yapıyorsunuz.

http://readms.com/r/one_piece/754/2470/17

Önce sağ üstte Zoro en etkili saldırılarından biri olan 1080 pound canon çakıyor. Sonraki karede görüyoruz ki, en azından saldırı hedefi kısmen de olsa bulmuş. Pica'nun ağzından kan çıkıyor ve acı dolu bir nida. Zoro sonraki karede, '' Sanırım şimdi kavradım, mevzuyu çakozladım'' gibi bir cümle kuruyor. Yani Zoro, Pica'nın gerçek bedenini nasıl bulacağını anlamış, onca taşın arasında.

Sonrasında Zoro atarını yapıyor ve ''Öncelikle sen benimle aynı ligde bile değildin'' diyor.

En altta Oda Sensei'nin eklediği ve durumu özetleyen bir cümle var: ''Zoro kaslarını esnetiyor''. Yani Zoro daha yeni başladık modunda. Pica'nın işi bitmemiş olsa bile, şu vakitten sonra birşey yapabileceği yok.

Bir sene olmuştur Pica Zoro'nun rakibi deil şovu için araç diye uzun sürsede yine haklılıgım ortaya cıktı.Zoro'nun rakibi ya Cp0 yada amiral.

Beyler, Zoro Buggy-sama'dan tek yedi hatırlayın. Luffy'le farkı görürsünüz, Luffy Buggy'den tek yemiyor :D
[YOUTUBE]ZpPxHRUOfKk[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık