Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pica teke gitmedi.Bu yanlışı düzelt.
Teke gitmedi belki ama o saldırıdan sonra salağa dönüştüğü kesin. Eğer Pica gerçekten bir şeyler yapabilecek olsaydı bu saatten sonra Oda bu kadar rezil etmezdi kendisini. Baya güçlüymüşsün koçum falan derdi mesela. Yani bu saatten sonra Zoro için çantada keklik Pica.

Zoro nereye tekliyor hocam.Abartıyorsun.Pica yerde pert olmuş şekilde falan mı yatıyor.Benim gözler mi yanlış gördü yoksa ? Pica sapasağlam duruyor hala.
Jora bizim üçlüyle dalga geçti resmen.Joro aptal olmasaydı zor kurtulurlardı o durumdan.Chopper,Nami Brook'a dua etsin.Ayrıca Sugar diye bir faktör var.Chopper Monster Point açar.Kaşla göz arasında bir dokunur.Hopp oyuncak oldu.Olmadı boşta kalan yönetici Monster point halini alır Chopper'in.Franky ise şu durumda Shogun falan açamaz.Şu halini göz önüne alıcan.O da Senor Pink'e denk.
Giolla ve Sugar biraz farklı bence. Monster trio da oyuncağa veya sanata döndürülebilirdi pekala. Hele gücünden habersizlerse kesin döndürülürlerdi. Giolla olan durumlarında haklarını yeme diyorum yani.

Yani şu sayfadaki olaya ve yüz ifadelerine baktıktan sonra pica'nın daha yapabileceği ne var ?

Adam zoro'ya saldırırken Zoro, Robin'leri görüp siz nasıl uçuyorsunuz diyor.Bakmıyor bile Pica'ya. Daha Pica'dan nasıl bir beklentiniz var anlamadım ki

Hayal etmene gerek yok. Adam klon tarafından öldürülüyordu :D Zoro gerçekleri, luffy hayalleri ile var :D Koşacam koşacam yol benim değil mi koşacam :D
Sen şimdi Zoro yenilmez miydi o klonlara diyorsun?Tamam yahu adam karizma,güçlü falan fiş mekan da bırakın zoro luffy'den güçlüdür demeyi ya da kast etmeyi.Zoro luffy'den güçlü değil,hiçbir zaman olmadı ve malesef hiçbir zaman da olamayacak.Ana karakter la bu herif.

Bluegilly nasıl yenildi o Dellinger'a ya :( Zoro yine akıyor.
Her bölüm yorumunda söyledim tekrar söylüyorum: Bartolomeo kesinlikle tayfaya gelmeli :D

Bi' zaman da Luffy, Pica'ya tek attı yanılgısından millet havalara uçmuştu. Yine hayal kırıklığına uğrayacak millet ama belli olmaz :D
Balık meyvesi ne ya yüzemedikten sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık