Herkes istiyo ama oda göstermez bir sürü adam ve vs var tabi ki oda'ya kalmış bir şey abisi'nin gücünü göstermek isterse gösterir. Ace yaşasaydı demek ki böyle olacaktı diyebiliriz.İlla bir Fuji vs sabo görmek istiyorum ya
Yuh Baki! İnsan manga sayfasının sağ orta kısmına bir bakar ne var diye. Mangaka üşenmemiş 2 tane top çizmiş, sen kalkmış mermi sıktılar diyorsun.Top mermisi sıktıklarına dair bir bilgi yok Mahir.Koramiralin dediğine göre sadece mermi skıyorlar.
İşte Luffy 2 koramiral ve Kizarunun darbesinden sonraki hali.Luffy hormonu sonradan alıyor, hormon almasını sağlayacak darbe Kizaru'nun lazerinden geliyor, biliyorsunki o lazer Marco'yu tek vuruşta indiriyor kairoseki olayından sonra epey giderli yani, sonra Luffy hormon alıyor , koramiral karşısında G2 ye geçmeye aciz bir Luffy söz konusu Oda açıkça çizmiş bir gözü kapalı diğeri açık ' Pant, Pant , Pant '
Koramiral değil onlar ' Rear Admiral ' , Koramiarller gayet dinç bir şekilde poz veriyorlar ve geride duruyorlar kusura bakmaİşte Luffy 2 koramiral ve Kizarunun darbesinden sonraki hali.
Tamam Luffy yorgunda Koramirallerde savaşıyor.Wb ile bir sürü korsan ile.Lucci ise dinleniyor şarabını yudumluyor sonra Luffy ile savaşıyor.
750 bölümde övülen tek koramiral Vergo'dur, onu diğer koramiraller ile kıyaslamam ben. Ama 2 yıl önce Lucci vs Vergo olsa, Lucci alırdı bana göre. Meyvesizken 4.000 doruki boru değil, ki meyveye geçince katlanıyor bu sayı. Ne kadar koka da kaplasa Vergo, darbe alabilen ve aldığı darbeden etkilenen bir adam. Bunu Sanji vssinde gördük, ağzı yüzü dağıldı tekmeyle. Yine Law, elektriği basınca bundan etkilendi Vergo. Lucci, vura vura kokayı aşacaktır.Sonuç?
Çocukken ne yaptığı önemli değil koy Vergonun önüne dövüşten sonra pipetle beslenir Lucci.
Orası kesin canım.Herkes istiyo ama oda göstermez bir sürü adam ve vs var tabi ki oda'ya kalmış bir şey abisi'nin gücünü göstermek isterse gösterir. Ace yaşasaydı demek ki böyle olacaktı diyebiliriz.
Kıstasımız ne ki 4000 douriki'ye çok diyelim savcım? Koramirallerin falan dourikilerini falan bilseydik belki bir kıyaslama yapabilirdik.750 bölümde övülen tek koramiral Vergo'dur, onu diğer koramiraller ile kıyaslamam ben. Ama 2 yıl önce Lucci vs Vergo olsa, Lucci alırdı bana göre. Meyvesizken 4.000 doruki boru değil, ki meyveye geçince katlanıyor bu sayı. Ne kadar koka da kaplasa Vergo, darbe alabilen ve aldığı darbeden etkilenen bir adam. Bunu Sanji vssinde gördük, ağzı yüzü dağıldı tekmeyle. Yine Law, elektriği basınca bundan etkilendi Vergo. Lucci, vura vura kokayı aşacaktır.
Koka yaparken Sanjiyle karşılaşmadı bu adam.750 bölümde övülen tek koramiral Vergo'dur, onu diğer koramiraller ile kıyaslamam ben. Ama 2 yıl önce Lucci vs Vergo olsa, Lucci alırdı bana göre. Meyvesizken 4.000 doruki boru değil, ki meyveye geçince katlanıyor bu sayı. Ne kadar koka da kaplasa Vergo, darbe alabilen ve aldığı darbeden etkilenen bir adam. Bunu Sanji vssinde gördük, ağzı yüzü dağıldı tekmeyle. Yine Law, elektriği basınca bundan etkilendi Vergo. Lucci, vura vura kokayı aşacaktır.