Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 751 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Patron senin gibi çöpler ile uğraşmak deyip dalmistir. Aynısını bizim tayfadakiler de yapıyor.

Yadırganacak bir durum yok çok olagelen birşey one piece te bu.
Yadırganmayacak durum ne? Koramirallerin ezilmesi mi? Konu buysa sorun değil Sabo karşısında koramiral ne ki mesele amiral ordayken Sabonun bi koramirali ezmesi.

Bizim Patron senin gibi çöpler ile uğraşmak deyip dalmistir. Aynısını bizim tayfadakiler de yapıyor.
Bizim tayfadakiler Picaya yapıyor ama bu Sabo B. hakisi ortadaydı ee bi koramiral güçlü bi adamı görünce anlayamıyor mu? Şöyle düşünün Zoro Dof'u bana bırak kaptan der mi? Veya diyebilir mi Dofa çöp

Roronoa Zoro

Vay arkadaş, bölümün bittiği yere bak - spoilera göre-
Haftaya ara mara yoktur inşallah.

Biri spoilerı özetleyebilirmi ? gerçi bölüm çıkıcak ama.
Jinbei ile ilgili yeni bir kapak hikayesi başlıyor.

Bastille saboya kafa atmayın diyor ama bunlar yine de kafa atıyor ve eziliyorlar.
Denizciler sabonun parmaklarına çok güçlüler diyor, sabo da parmak değil pençe diyerekten bazukanın tekini parmaklarıyla parçalıyor.

Bastille adamlarına geri çekilin diyip kendisi saldırıyor.
Sabo ise dev kılıcını tek eliyle durdurup parmakları ile kırıyor :D
Öteki eliyle de bastillenin kafasını tutup ejderha pençesinin bir kafatasını rahatlıkla parçalayabileceğini söylüyor.

Bu arada fujitora meteor çağırıyor ama kuş kafesi engel olup parçalara ayırıyor ve parçalanmış meteor şehre zarar veriyor.
Fujitora da pişman oluyor.

Fujitora sen neyin içinde olduğunun farkında mısın tarzından sorular soruyor.
Sabo da luffynin yardıma ihtiyacı olursa nerede olursam olayım gelirim, ace için hala pişmanım tarzında bir şeyler söylüyor.

Fujitora sözle ikna edemeyeceğini anlayınca da, Yer çekimi vs Ateş oluyor.

Bu arada da luffy ile ucy'nin arkasında dof beliriyor.

Yadırganmayacak durum ne? Koramirallerin ezilmesi mi? Konu buysa sorun değil Sabo karşısında koramiral ne ki mesele amiral ordayken Sabonun bi koramirali ezmesi.

Bizim tayfadakiler Picaya yapıyor ama bu Sabo B. hakisi ortadaydı ee bi koramiral güçlü bi adamı görünce anlayamıyor mu? Şöyle düşünün Zoro Dof'u bana bırak kaptan der mi? Veya diyebilir mi Dofa çöp
Zoro o her şey yapar.

Afedersin yadıryabilrisin.

Ne demek istediğini anladım. Bölüm çıkmadan öncede bu şekilde olacağını düşünmüştüm düşünen başka arkadaşlarda var.

O kadar çok örnek var ki ortamda 2 denk güçte biri olup önden daha güçsüz birinin saldırıp ezildiği.

ama dediğim gibi yadırgayabilirsin, böyleleride lazım....

Roronoa Zoro

Sabo'nun Basstille'yi ezmesi niye bu kadar karşı çıkılıyor anlamıyorum, sanki adam Vergo gibi birşeyde, orta seviye koramiral işte

Edit : Eziğin önde gideni bu, ' Koka ' falan bildiği yok şişirilmiş balon bir karakter, Zoro'ya rakip falanda olamaz, anca Pica dövüşünden sonraki yorgun Zoro'nun rakibi olabilir

Sabo çok feci çok hemde aşırı derece feci:ehe:
Lan bu Dof ne çakal gitti tam istediği bir alanda Luffy karşılaştı. Bildiğin kumpas kurmuş la bu Dof Luffy için belli çekiniyor. Bildiğin adamın içeri girmesini beklemiş dar alanda meyvesini daha etkili kullanabilir bu Dof öyle Luffy daldan dala da atlayamaz hele bi de ikili sıkıştırma gelirse:flaugh:
Bide Luffy hem savaşacak hemde şuan korunmasız Law'ı koruyacak bu nedir şimdi? :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık