Aynen dediğin gibi çöpleri döver durur amiralde arkadan bakıp izlerAnimede kapışırlar gençler merak etmeyin ondan güzel uzatacak sahne yok. Doyurucu bir Sabo vs Denizciler görürüz
Aynen dediğin gibi çöpleri döver durur amiralde arkadan bakıp izlerAnimede kapışırlar gençler merak etmeyin ondan güzel uzatacak sahne yok. Doyurucu bir Sabo vs Denizciler görürüz
Yok pek bir şey olmaz.Amirali alamaz.Durdurur en çok onu ace de yaptı zaten.Şu an kuzan gelse sabo da çok rahat durdurur.Ancak gerisi zor.Bu şimdi meyveye güvenip tüm denizcilerin karşısına çıkıyor.Çevreye yayacağı alevlerin avantajı işte.
Kelepçeler çıktı diyelim sonrası sorun doff a mı dalacak napacak bu çocukKyros ne işe yarıyacak ben onu merak ediyorum. Deli dana gibi koşturuyor ortalıkta. Law ın da anahtarı çıktı zaten :/ Ne güzel pasif oturuyordu orda.
Aynen onu düşünüyorum az önceden beri Cavendish ne alaka orada acaba ?Renkli sayfada Cavendish'in Law-Luffy-Zoro ile birlikte ön planda gösterilmesi dikkat çekici.
Boş moş artik bekledik o kadar Bence o kadar da kötü değildi. Hatta son sahneden gaza gelip çok iyi oyu attım. En azından kavga gürültü vardı. Eğlendik bari haftalar sonraSon sahne hariç boştu ama o son sahne bana bir ''o yea'' çektirdi hani