Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 747: Üst Yönetici Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Denizciler çok eziliyor bu forumda. :(
Çünkü ezikler.Dışarıdan amiral topluyorlar.Zorunlu görev diye sivil topluyorlar neden bu hale düştüler peki.Altyapı yok çocukluktan yetiştirmiyorlar hep bu yüzden..Bak Coby e geleceğin amirali..Böyle bir kaç adam bulsalar yeni dünya ellerinde..

Çünkü ezikler.Dışarıdan amiral topluyorlar.Zorunlu görev diye sivil topluyorlar neden bu hale düştüler peki.Altyapı yok çocukluktan yetiştirmiyorlar hep bu yüzden..Bak Coby e geleceğin amirali..Böyle bir kaç adam bulsalar yeni dünya ellerinde..
Aokiji ilk çıkana kadar ben bu denizciler ne ezik ne halta yarıyorlar kim korkar bunlardan diyordum :D Gene o tarz bir sıçrama olur belki.

Fena tufaya geleceksiniz. :(

Unknown

Aokiji ilk çıkana kadar ben bu denizciler ne ezik ne halta yarıyorlar kim korkar bunlardan diyordum :D Gene o tarz bir sıçrama olur belki.
Denizcilerden bu saatten sonra ekstra birlik çıkmaz..Hani güçlü adam gösterceklerse Garp gibi amiral olmayı kabul etmeyen koramiraller yada WG ye bağlı gizli bir birlik çıkar yoksa.Amiraller dışında güçlü eleman yok..

Fena tufaya geleceksiniz. :(
Ne gibi bir tufa olabilir ki ? Ayrıca güçlerinin yetersiz olduklarından Shicibukai gibi bir grup oluşturan da aynı adamlar değil mi ? WG isteğiyle yada değil. Ama Coby değiştirecek herşeyi buna eminim. ( Ciddiyim) Serideki favorilerimdendir.

Hükümete bağlı özel bir grup olabilir belki de bilemiyorum ama denizcilerden ekstrem bir şey çıkmaz artık.

Bu arada amiral nere Yonkou almak nere:artiz:

Unknown

Ben baba birşey bekliyorum akainuyla olcak iş değil bu çünkü.
Biraz daha aç nasıl beklediğini ? Bir teori at da onu tartışalım.Sadece beklemek le olmaz..

Hükümete bağlı özel bir grup olabilir belki de bilemiyorum ama denizcilerden ekstrem bir şey çıkmaz artık.

Bu arada amiral nere Yonkou almak nere:artiz:
Amiral vs Yonkou kaptanı : Kafa kafaya çok rahat çarpışırlar.Ama sonuç olarak Yonkou lar biraz daha üstün gibi.Tabi kişisine ve gücüne göre değişicektir bu durum..

Ayrıca denizciler Yonkou tayfasında sadece kaptanları yüzünden korkmuyor ki..Tayfada bulunan canavarlar ayrı bir problem..Sadece amiraller yetmiyor bir tayfaya karşı o yüzden güçsüz kalıyorlar..

Biraz daha aç nasıl beklediğini ? Bir teori at da onu tartışalım.Sadece beklemek le olmaz..

Amiral vs Yonkou kaptanı : Kafa kafaya çok rahat çarpışırlar.Ama sonuç olarak Yonkou lar biraz daha üstün gibi.Tabi kişisine ve gücüne göre değişicektir bu durum..

Ayrıca denizciler Yonkou tayfasında sadece kaptanları yüzünden korkmuyor ki..Tayfada bulunan canavarlar ayrı bir problem..Sadece amiraller yetmiyor bir tayfaya karşı o yüzden güçsüz kalıyorlar..
Amiraller,Yonkou'dan bir gömlek aşağıda bence.Bir gömlek derken dişe dokunur bir farktan bahsediyorum.Şu anki Luffy-Sanji farkı kadar diyelim :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık