ningen 5 Haz 2016 #17 Kaido dedi ki: Bu bölümden sonra herkes Fujitorayı sevecek Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum sevilmeyecek adam değil hani
Kaido dedi ki: Bu bölümden sonra herkes Fujitorayı sevecek Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum sevilmeyecek adam değil hani
Daredewill 5 Haz 2016 #18 Ben Fuji'yi gram sevmedim, göz göre göre korsanların kaçmasına izin verdi. Üniformasını çıkarsın, denizci kurumunu rezil ediyor.
Ben Fuji'yi gram sevmedim, göz göre göre korsanların kaçmasına izin verdi. Üniformasını çıkarsın, denizci kurumunu rezil ediyor.
twei 5 Haz 2016 #19 gyjbsch dedi ki: Birde Luffy'nin giysisinin arkasında boynuzlu bir kafa vardı, acaba öyle bir şey hep var mıydı yoksa bu bölüme özel miydi? Genişletmek için tıkla ... Vardı.
gyjbsch dedi ki: Birde Luffy'nin giysisinin arkasında boynuzlu bir kafa vardı, acaba öyle bir şey hep var mıydı yoksa bu bölüme özel miydi? Genişletmek için tıkla ... Vardı.
carpe d. em 5 Haz 2016 #20 Fujitora şu an teşkilat içindeki en önemli adalet temsilcisidir. Helal sana koca yürekli adam.