Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bir şeyide atlıyoruz bence,luffy reyliden öğrendi haki,sabo dragondan,şimdi reyli ye bakınca ta eski cağdan rogerin döneminde ve hatta bu adamın sağ kolu roger dedigimiz adam dünyanın en güclü adamı zamanında bu adam dünyanın en güclü adamıysa hakisini siz düsünün bu adamda o denli haki varsa reylide ondan asağı deildir,şimdi gel gelelim olaya reyli 6 ay mı ne egitim veriyor luffy sonra kendi haline bırakıyor bu 6 ayda acaba b hakinin her şeyini öğretmişmi dir, bence öğretmemişdir kendimce başlagıc eğitimi gibi bişey yapmıstır luffy sonra kendisi öğrensin demiştir eğer 6 ayda bu kadar haki öğreniyorsa reyli 2 yıl boyunca luffy eğitseydi belkide karşımıza bam başka bir luffy gelecekti.
Yanlışın var reyli Luffyi 1.5 yıl eğitip 6 ay salıyor. Ters hatırlıyorsun.

Amiral dediğin adamlar Burgess'i cebinden çıkarır yapma gözünü seveyim. Ben acaba Sabo amiral seviyesi midir diye düşünürken sen Burgess'e bile o seviyede demişsin.:ehe:
Şu an gelse Akainu Burgess e tek atsa hiç yadırgamam ben. Burgess kimm amiral kim yani.

Yahu , YOnkou kaptanının güvendiği adam Amiral seviyesi değil ?
Dünyanın en çok aranan adamının yetiştirdiği eleman Amiral seviyesi değil ?

Ne len bu amiral seviyesi ? O değil bu değil . Tanrı mı bunlar :T
Seri de adam bırakmadınız ...
Yonkou kaptanı güvendi diye amiral seviyesi diyemezsin.Hele hele Sabo arenayı yıktı diye sümüğü akan adama kesinlikle amiral seviyesi diyemezsin.

Wb de yonkou ama tayfasından kaç kişi amiral seviyesi sence?

Amiral dediğimiz adamlar yonkoularla yeri geldiğinde aşık atabilecek seviyede kişiler.Burgess gitsin kumda oynasın daha Luffy'yi bile yenemeyecek adamları amiral seviyesi diye etiketlendirmenin bir manası yok.

Ayrıca senin mantığınla olaya bakarsak Sabo direk Yonkou gücünde demektir çünkü amiral seviyesi bir adamla arenada resmen oynuyor.Yonkou bile amiralle böylesine oynayamayacağına göre hatta ve hatta Sabo Yonkou'dan da üstün olan Roger seviyesinde diyorsun bir nevi.

@Xagrext

Aynen öyle dostum.Burgess boş bir adam ve muhtemelen BB'nin en zayıf komutanlarından birisi çıkacak.

Burgess'ın yerinde Fuji'yi,Akainu'yu,Kizaru'yu falan düşün bakalım ne yaparlardı orada ? Burgess'ı amiral kolayca yer.Jozu kadar olduğunu sanmıyorum Burgess'ın.Benim de beklentim vardı 1.tümen falan diye ama tırt çıktı gibi :D Yalnız gelme olayı da belli değil Furkan.Ben sağlam birkaç nakamasının gelmiş olabileceğini düşünüyorum çünkü adamlar meyve avcılığı yapıyor ve meyve de Mera Mera.Öyle Burgess'ı tek başına yollamak çok akıllıca değil.Ha çok güveniyordur belki Burgess'a ama meyve için kimlerin geleceğini tahmin edemez ki Teach.Belki Burgess'tan daha güçlü adamlar gelecek ? O yüzden bence b planı yapmış olmalı.Çünkü Teach hakikaten çok çakal ve planlı bir adam.İnşallah adamı vardır da onlarda karışır işin içine.BB'nin adamlarının güçlerini de görürüz böylece.
Burgess'ten gördüğümüz tek şey omuz darbeleri olduğu için akainu ile kizaru veya diğer amiraller ne yapardı bilemem senin de bilemiyeceğin gibi. 1. tümen komutanını adaya gönderip de yanına başka adamlar verip meyveyi kesin getirin demez nerden baksan burgess dof kadar veya daha güçlüdür şu anda. Tabi kişisel görüş. Burgess'ten daha güçlü adamlar gelicek dediğin? Diğer yonko'lar 1. tümenlerini gönderse aşık atar bu adam, denizci amirali bizzat katılmayacağı gibi (aynı durum yonkolar için de geçerli elbette) kim gelicek daha güçlü bir yonkonun 1. tümenine denk o meyveyi almaya? Gelenler belli luffy ve sabo'nun özel durumları var (kardeşlik) diğerleri ise adamın yanında çöpten farksız bence. Bir sümükten herşeyi çıkartmayın, sabo'nun o yaptığını yapacak kaç kişi var seride? Adam gerilmeden, meyve gücü kullanmadan herhangi bir şekilde vurma olmadan yeri parçalamadı mı? Yoksa ben mi yanlış gördüm (cidden). Amiral gücünü kullandığında dof'un da sümüğü akmadı kafayı yedi ne lan bu böyle diye, burgess'in sümüğü aktı bu ne lan böyle diye. Farklı kişilik yapıları farklı ifadeler kullandılar surat olarak.

Burgess'ten gördüğümüz tek şey omuz darbeleri olduğu için akainu ile kizaru veya diğer amiraller ne yapardı bilemem senin de bilemiyeceğin gibi. 1. tümen komutanını adaya gönderip de yanına başka adamlar verip meyveyi kesin getirin demez nerden baksan burgess dof kadar veya daha güçlüdür şu anda. Tabi kişisel görüş. Burgess'ten daha güçlü adamlar gelicek dediğin? Diğer yonko'lar 1. tümenlerini gönderse aşık atar bu adam, denizci amirali bizzat katılmayacağı gibi (aynı durum yonkolar için de geçerli elbette) kim gelicek daha güçlü bir yonkonun 1. tümenine denk o meyveyi almaya? Gelenler belli luffy ve sabo'nun özel durumları var (kardeşlik) diğerleri ise adamın yanında çöpten farksız bence. Bir sümükten herşeyi çıkartmayın, sabo'nun o yaptığını yapacak kaç kişi var seride? Adam gerilmeden, meyve gücü kullanmadan herhangi bir şekilde vurma olmadan yeri parçalamadı mı? Yoksa ben mi yanlış gördüm (cidden). Amiral gücünü kullandığında dof'un da sümüğü akmadı kafayı yedi ne lan bu böyle diye, burgess'in sümüğü aktı bu ne lan böyle diye. Farklı kişilik yapıları farklı ifadeler kullandılar surat olarak.
Olay 1. Tümen komutanın Güç ve ağırlığı ise oraya bir Marco yada Benn Beckman gitseydi altına sıçardı oradaki herkes Burgessi ipleyen yok.

Olay 1. Tümen komutanın Güç ve ağırlığı ise oraya bir Marco yada Benn Beckman gitseydi altına sıçardı oradaki herkes Burgessi ipleyen yok.
Nedense adamı kimse ciddiye almıyor yaa ilk çıktığından beri. Anlayamadım. Zoro gibi, Ben gibi filan cool bir karakteri olmadığı için olabilir veya kaptanı akainu'dan kaçtığı içinde bilmiyorum ama adamı boktan farklı gören nadir insan var şu forumda. Genellikle Cool insanlar güçlü olduğu için herhalde böyle aptal bir kişiliğe sahip birisinden beklemiyorlar 1. tümene yakışacak güç. Eğer bu arc sonu Burgess amiral tarafından yakalanıp da ID atılmak sureti ile seriden çıkartılırsa Shiliew'den de güçlü olacağını düşüneceğim ben bunun. Ha yakalanmaz da kaçarsa shilew güçlü diyeceğim (malum zoro'nun rakibi olduğu için)

Nedense adamı kimse ciddiye almıyor yaa ilk çıktığından beri. Anlayamadım. Zoro gibi, Ben gibi filan cool bir karakteri olmadığı için olabilir veya kaptanı akainu'dan kaçtığı içinde bilmiyorum ama adamı boktan farklı gören nadir insan var şu forumda. Genellikle Cool insanlar güçlü olduğu için herhalde böyle aptal bir kişiliğe sahip birisinden beklemiyorlar 1. tümene yakışacak güç. Eğer bu arc sonu Burgess amiral tarafından yakalanıp da ID atılmak sureti ile seriden çıkartılırsa Shiliew'den de güçlü olacağını düşüneceğim ben bunun. Ha yakalanmaz da kaçarsa shilew güçlü diyeceğim (malum zoro'nun rakibi olduğu için)
Bence Wb'nin komutanları gibi bir sıralama yok BB'de. Yani 1. tümen komutanı olması en güçlü olduğunu göstermiyor.Tahminim doğruysa ilk 4 tümende BB'nin en eski tayfa üyeleri var sonradan katılanlardan ziyade bu adamlara daha çok güveniyor olabilir.

Shiliew'den güçlü bir Burgess'i hayal dahi edemiyorum.:ehe:

Bu Shiliew iyi güzel ama son rakip olarak baksak BB'nin yanında Shiliew görünürde çok ezik durmuyor mu yahu?
Yani meyve alır - almaz haki kasar güçlenir vs ayrı mesele de Bir BB'ye bakıyorsun adam çok hırslı, plan yapıyor, arkadan vuruyor falan tam bir korsan güç manyağı herif. Luffy'e bu seride şu an benim gördüğüm en iyi rakip. Ama 2.adama bakınca o final boss havasını alamadım Zoro açısından bakınca.

Yonkou kaptanı güvendi diye amiral seviyesi diyemezsin.Hele hele Sabo arenayı yıktı diye sümüğü akan adama kesinlikle amiral seviyesi diyemezsin.

Wb de yonkou ama tayfasından kaç kişi amiral seviyesi sence?

Amiral dediğimiz adamlar yonkoularla yeri geldiğinde aşık atabilecek seviyede kişiler.Burgess gitsin kumda oynasın daha Luffy'yi bile yenemeyecek adamları amiral seviyesi diye etiketlendirmenin bir manası yok.

Ayrıca senin mantığınla olaya bakarsak Sabo direk Yonkou gücünde demektir çünkü amiral seviyesi bir adamla arenada resmen oynuyor.Yonkou bile amiralle böylesine oynayamayacağına göre hatta ve hatta Sabo Yonkou'dan da üstün olan Roger seviyesinde diyorsun bir nevi.

@Xagrext

Aynen öyle dostum.Burgess boş bir adam ve muhtemelen BB'nin en zayıf komutanlarından birisi çıkacak.
Nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri ? :T
Kaç tane Amirali YOnkoularla aşık atarken gördün ? Senin Amiralin Ben beckman " Kıpırdama " dediğinde
Ödü bokuna karışan adam. :/

Amiral seviyesi ne la ? Yonkoularla aşık atabilen görülen tek amiral Akaiunudur.
Aksini iddia eden olabilir. İspat eden gitsin atsın kendini.

Akaiunuda zaten farkını gösterdi. Verdi Aokijiye ayağını eline konu kapandı.
Amma büyüttünüz gören , Aokiji teke tekte kaidoyu kizaruda whitebeard paketliyor sanacak.
Nerelerden okuyorsunuz bize de gösterin şu çılgın manga sayfalarını :T

Daha diğer yonkou görmedik 2 dk aşık atabiliyor oldular :W
Beyazsakal ile dövüşebilen tek kişi AKAİUNU idi o sahada .
O da deprem yumruğu ile aşık attı zaten en son tünel açıyordu yerin dibinde :/

Nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri ? :T
Kaç tane Amirali YOnkoularla aşık atarken gördün ? Senin Amiralin Ben beckman " Kıpırdama " dediğinde
Ödü bokuna karışan adam. :/

Amiral seviyesi ne la ? Yonkoularla aşık atabilen görülen tek amiral Akaiunudur.
Aksini iddia eden olabilir. İspat eden gitsin atsın kendini.

Akaiunuda zaten farkını gösterdi. Verdi Aokijiye ayağını eline konu kapandı.
Amma büyüttünüz gören , Aokiji teke tekte kaidoyu kizaruda whitebeard paketliyor sanacak.
Nerelerden okuyorsunuz bize de gösterin şu çılgın manga sayfalarını :T

Daha diğer yonkou görmedik 2 dk aşık atabiliyor oldular :W
Beyazsakal ile dövüşebilen tek kişi AKAİUNU idi o sahada .
O da deprem yumruğu ile aşık attı zaten en son tünel açıyordu yerin dibinde :/
Yahu o savaşta Wb ve tayfasını kimler durdurdu? Amiraller değil mi? Sadece Akainu dövüşebildi diyorsun evet haklısın da aynı Akainu'yla 10 gün dövüşebilen Aokiji'yi neden küçümsüyorsun?

Ben amiraller için yonkou paketliyorlar demiyorum sadece mücadele edebiliyorlar diyorum ki bu da son derece normal.Koskoca Denizci karargahının en güçlü 3 adamı bu kadarını yapamıyorsa toplansın korsanlar direkt silsinler denizcileri yeryüzünden. Var mı böyle bir dünya?

Kizaru'nun korktuğunu düşünüyorsan cidden büyük yanılgı içerisindesin demektir.Aynı Kizaru bir kaç saniye sonra Luffy'lere Allah ne verdiyse saldırmadı mı? Beckman'ı taktı mı orada? Savaşın başında gözünü karartıp Wb'nin kafasını almaya giden adam Beckman'dan korktu öyle mi? Bırak bu işleri dostum:)

Diğer Yonkouları görüp görmememiz bir şey ifade etmiyor.Wb en güçlüsüydü aralarında hadi yaşlılıktan dolayı aynı güçteler diyelim fark eden bir şey olmayacak.

Ayrıca o kadar yazdığım şeyden sadece tek bir cümleye mi takıldın? Dediğim gibi Burgess amiral seviyesiyse Sabo Yonkou gücünde demektir senin mantığına göre.Bu da şu an için imkansız bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık