kim dedi ? kopya diyemi yinebiliyor ?Ne yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
Ben burayı kaçırmışım :/ Noluyor lan smile istediğin kadar yiyebiliyor musun tek bedende ? :W
kim dedi ? kopya diyemi yinebiliyor ?Ne yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
Ben burayı kaçırmışım :/ Noluyor lan smile istediğin kadar yiyebiliyor musun tek bedende ? :W
monet buna örnek olması gerekiyordu sanki. kar logiası ve kuş zoanı olması lazım umarım yanlış bilmiyorum.Ne yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
ama o kuş vicudu sonradan takılmış olabilir cantaurlar örnek gibi sanki.monet buna örnek olması gerekiyordu sanki. kar logiası ve kuş zoanı olması lazım umarım yanlış bilmiyorum.
oda olabilir tabi.ama o kuş vicudu sonradan takılmış olabilir cantaurlar örnek gibi sanki.
logia smile meyvesimi var ? azıcık igneleme yaptım hemen ciddiye aldınNe yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
yok dofta o cam kafalı, sümüklülerden olmasındof gibi karizma adammı var bu kadar karizma adamı bırakıpta başka biri vardı aslında demez
Cahilliğimden yararlanıp rezil ettin beni :/logia smile meyvesimi var ? azıcık igneleme yaptım hemen ciddiye aldın
ha ama tüm zoan smile meyveleri,diger meyvelerle kombine olma olasılıgı cok yüksek.ama şimdiye kadarki tüm smile üretimleri zoan.