Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
Ben burayı kaçırmışım :/ Noluyor lan smile istediğin kadar yiyebiliyor musun tek bedende ? :W
monet buna örnek olması gerekiyordu sanki. kar logiası ve kuş zoanı olması lazım umarım yanlış bilmiyorum.

zoan meyvesi smile olursa sorun olmuyor galiba.

Kaç yüz bölümdür Logia olmayan adam tek bölümde kafa uçtu diye logia olamaz bariz paramecia meyvesi.
Kukla teorisi şuan için mantıklı , Dof en başından şu tırnaklarını yediği bölümde kuklasını bırakıp Dressrosa'dan tüymüş olabilir çok çok düşük ihtimalde olsa.

Öldü demek çok zor ama ölse çok değişik bir soluk gelir seriye.

şöyle bişey çok ilgin olur : dof aslında o adam değilmiş başka bir kuklacı tarafında yönetiliyormuş :D

Ne yani luffy smile meyvesi yerse bir şey olmuyor mu ? :T
Ben burayı kaçırmışım :/ Noluyor lan smile istediğin kadar yiyebiliyor musun tek bedende ? :W
logia smile meyvesimi var ? azıcık igneleme yaptım hemen ciddiye aldın :D

ha ama tüm zoan smile meyvelerinin,diger meyvelerle kombine olma olasılıgı cok yüksek.ama şimdiye kadarki tüm smile üretimleri zoan.

Roronoa Zoro

Şu harpy kızı gördükten sonra, Dof'un iki meyveli olmalı mantıksız gelmez. Hem logia hem paramecia. En azından vücudunu logia formuna sokabilecek bir güç elde etmiştir.

logia smile meyvesimi var ? azıcık igneleme yaptım hemen ciddiye aldın :D

ha ama tüm zoan smile meyveleri,diger meyvelerle kombine olma olasılıgı cok yüksek.ama şimdiye kadarki tüm smile üretimleri zoan.
Cahilliğimden yararlanıp rezil ettin beni :/
Bunu unutmicam :T

Edit ; Çoğu kişi cahilmiş bu konuda :W
Yalnız değilim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık