Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akala

Hocam mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak adı geçtiğini hepimiz biliyoruz ve Kyros'un tamamen unutulduğunu da hepimiz farkındayız.Yeni dünyada adı geçen ve 3000 galibiyet almış bir kişi mihawk tarafından bilinmeme gibi bir durumu olacağını zannetmiyorum.
Eğer sahici olarak dof mefta olduysa dünyanın en güçlü kılıç ustası mihawk olarak kalması ve zoronun hedefini değiştirmemesi için kyros'un bacağının kesilmesini aynen Shank'ın kolunun kopması olayına ve hedefe en yakın rakibin başka biri olup akıllarda soru işareti kalmaması için Oda tarafından bize hazırlanan kurgu olarak düşünüyorum.
Sugar konusuna gelecek olursak Sugar'ın kyros'a dokunmadığını alan merkezli Law'ın yaptığı el hareketi şeklinde bir hareket ile kyros'u oyuncağa çevirdiğini ve bunun sonucunda anlaşma yapamaması gibi bir duruma bağlıyorum. Robinde ise ellerini Law'ın ki gibi Robin'e yönlendirmemesiden dokunmak zorunda kalması ve robini unuttuğundan ve trebol tarafından yakalanmadığından anlaşma yapmamasına bağlamaktayım. Bunu da oyuncak yaptığı insanları sugarında unuttuğu farzederek söylüyorum.

Şeytan bile Dof'a "Abi" çeker nasıl gülüm öyle

Bu arada oha konu Mihawk'a nasıl geliyor her bölüm :bilmem:

Roronoa Zoro

Bu Bastille'yi 4-5 senedir görüyoruz, daha bir numarasını göremedik. Arkadaşların dediği gibi Zoro'ya rakip olabilir.
Bu arada Zoro o kaleden nasıl çıkacak? :D Ciddi ciddi soruyorum. Adamın arc düşmanı kale bile olabilir.

Roronoa Zoro

Pica döver onu.Oda reyizde farkında olduğu için Pica'yı çekti hemen oradan.Karşısına ezik bi düşman koyacak fanlar bayram edecek :S
Hahahaha, oğlum sen hiç konuşma, Zoro fanları topanırsa; hele ki bu sayından sonra bitirirler seni. Tek yiyen Flamingo :T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık