Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Ha burda hızı dikkate al ama benim verdiğim örnekte umursama:artiz: Usta bitmez bizim tartışma bitmez ben sana diyeyim şimdiden:ehe:
Ordakiyle bu aynı değil, ikisindede darbeyi doğrudan alan biri var. Hody vuruş şiddeti hiç olmayan ' Normal bir Stamp ' a yamuldu gördüğün üzere. Ama sen diyorsunki Gladius'a attığı Jet Stamp, Hody'e attığı Normal Stamp tan zayıf.

Kalkalım biz cidden :D

Kanjuro için iki ihtimal var.
1-Bilerek yakalandı çok imba bir kılıç ustası çıkacak.Kaçması filan bunu gösteriyor
2-Wano Arc"a bağlamak için yazılan bir karakter daha güçlülerini görücez

Sen de çok zorluyorsun:artiz: Franky aldı başını gidiyor daha ne istiyorsun:D
Neden normal tekme atmadı çünkü; bir an önce karşı saldırı yapması lazımdı yoksa Oyuncak Asker gidiciydi onun için Jet stamp:cool:
Abi zorlama felan yok her şey ortada Hordy'e attığı Jet stamp ile bir olmasa bile Eğer Luffy Dof'un bilmem kaçıncı adamının kaçıncı adamına tek atamıyorsa [ ki orada Bellamy örneği var. ]

Gitsin ölsün bence ODA zaten bu arc Oyuncak meyvesi ile sınırları zorluyor bari böyle saçmalıklar yapma ya :(

2 haftadır mangayı okumuyordum 2 ikiserli okumak icin gercekten ussoptan bu kadarını ben de beklemiyordum çok adi çıktı hadi diyelim robini unuttu lan leo ne olacak sonucta onlarlada arkadaş oldu hikayelerini de biliyor bu ussoptan bir cacık olmaz olsada yenilmez artık zaten

Arkadaşlar bahsetmeyi unuttum. Kanjuro'nun çizimi, 73. ciltte Oda tarafından değiştirilmiş.

İlk versiyon Jump, ikinci versiyon cilt.

Arkadaşlar bahsetmeyi unuttum. Kanjuro'nun çizimi, 73. ciltte Oda tarafından değiştirilmiş.

İlk versiyon Jump, ikinci versiyon cilt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık