Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

İkisinde oluşan Vuruş şiddetine bir bakıyorum gördüğüm Gladius'un içinde patlayan bir vuruş dalgası ( Hemde baya büyük ) . Hody'de ise daha az görünüyor bu şiddet iyice incele farkedersin. 10 km hız ve 100 km hızda abartma yani bir ' Jet Stamp' hızıyla bu kadar fark olduğunu düşünmen çok ilginç.

Titan'ın dediği gibi ' Normal Stamp atsaymış ' . Zaten Hody dediğin adam dövüşün başında 2 tane Kokasız darbe alıyor G2 siz haliyle Luffy'de yüzündeki artistik ifadeyle , sonuç Hody yerlere pestil kan revan içinde.

http://www.mangareader.net/one-piece/636/16

Alttaki Vuruşun şiddetide ortada şimdi , Hody'e attığı Jet stamp ve Normal Stamp'ın şiddeti Gladius kadar güçlü görünmüyor, Gladius'un etrafını ( İçini ) saran Jet gattling gibi bir şiddet var nerdeyse.

http://www.turkcraft.com/One_Piece/740/9

bir ara g2 luffy nin ömrünü kısaltıyordu sanki çünkü bu aralar luffy bakkala ekmek almaya gitse g2 yapacak
One Piece'te normal bir insan ne kadar yaşıyor bilemezsin.Japonlar zaten 90 100 yıl yaşıyorlar birde One Piece evrenine bakarsak 120 140 dese Oda hiç birimiz hayır diyemeyiz heralde.

İkisinde oluşan Vuruş şiddetine bir bakıyorum gördüğüm Gladius'un içinde patlayan bir vuruş dalgası. Hody'de ise daha az görünüyor bu şiddet iyice incele farkedersin. 10 km hız ve 100 km hızda abartma yani bir ' Jet Stamp' hızıyla bu kadar fark olduğunu düşünmen çok ilginç.
Diyorum ki birinde Luffy olduğu yeden yani sabit haldeyken vuruyor tepmiği, öbüründe ise son hızla geliyor adama öyle basıyor tekmeği. Her türlü ikinci saldırı daha şiddetli olur yemiş vuruş dalgasını:D Ama başta dediğin gibi bu karşılaştırmalar gereksiz:D

Edit:Neden normal tekme atmadı çünkü; bir an önce karşı saldırı yapması lazımdı yoksa Oyuncak Asker gidiciydi onun için Jet stamp:cool:

Edit:Usta yapma gözünü seveyim Luffy bir yerde X saldırısı yaptı diyelim başka Bir yerde de X saldırısı yapınca aynı şiddeti vermesini mi bekleyeceğiz? Ya belki adam bizim gördüğümüz kadar güçsüz değildir yada meyvesi ile alakalı bir durum olabilir tepmiği aldığı yere meyvesinin özelliğini kullanıp zararı azaltmıştır:p Sanki o köpek balığı çok güçlüydü kara da hiç bir anlamı olmayan karakterdi diye gider bu ama sen de haklısın tabii. Ama benim gördüğüm bir anca vurmak için vites 2 geçiyor sonra durduğu yerden basıveriyor tepmiği.
Usopp öl bu tartışmanın suçu da sensindir garanti:D

Roronoa Zoro

Teknik aynı değil mi? Aynı, vuruş gücüde aynıdır. Vuruş gücünün aynı olmadığını söylemek sadece kişisel yorumuna dayalı, seride henüz aynı olmadığını ispatlayan birşey görmedik.

Bak ben gerçek bir örnek vereyim alttaki linke bak, Bu Stamp bile Hody'nin yüzünün derisini yana kaydırıyor incele. Öbür adamın içinde patlayan bir vuruş şiddeti var, bunu inkar ediyorsan birşey demiyorum tabi.

Teknik aynı değil mi? Aynı, vuruş gücüde aynıdır. Vuruş gücünün aynı olmadığını söylemek sadece kişisel yorumuna dayalı, seride henüz aynı olmadığını ispatlayan birşey görmedik.

Bak ben gerçek bir örnek vereyim alttaki linke bak, Bu Stamp bile Hody'nin yüzünün derisini yana kaydırıyor incele. Öbür adamın içinde patlayan bir vuruş şiddeti var, bunu inkar ediyorsan birşey demiyorum tabi.

İşte bu doğru değil diyorum ben sana:D
Örnekte verdiydim duvar aynı duvar araba aynı vuruş biçimleri bile aynı fakat hız farklı olunca, sonuçta farklı oluyor(yani One Piece dönersek vuruştaki amaç, niyet.Aklıma geldi bunun en güzel örneği Bellamydir. Luffy adamı tek yumrukta indirdiydi o zamana kadar kimi indirdi tek yumrukla. Aynı yumruk ama etkisi çok farklıydı.

Ya bu hody çöp başka birşey değil niye böyle kıyaslama yapıyorsunuz anlamadım adam steroidin dibine vurdu Luffy yine takmadi. Hody nin normal hali Lao g bile etmez bence bu kadar abartmayin bu suşi malzemesini

Roronoa Zoro

İşte bu doğru değil diyorum ben sana:D
Örnekte verdiydim duvar aynı duvar araba aynı vuruş biçimleri bile aynı fakat hız farklı olunca(yani One Piece dönersek vuruştaki amaç, niyet.Aklıma geldi bunun en güzel örneği Bellamydir. Luffy adamı tek yumrukta indirdiydi o zamana kadar kimi indirdi tek yumrukla. Aynı yumruk ama etkisi çok farklıydı.
Bak usta tekrar diyorum dediğin şey ' Sadece senin kişisel yorumun ' . Teknik aynıysa benim gördüğüm Vuruş gücüde aynıdır. Yahu Oda çizmiş Gladius'a vurduğundaki koca şiddeti, görmüyor musun? Tamam Jet stamp ı geç, Hody'e attığı normal Stamp'ın hiçbir haltı yok o bile deriyi yana kaydırıyor diyorum.

Benim burada savunduğum Gladius daha dayanıklı değil, bu tarz eşleştirmeler yapılamaz çünkü E.Oda iyi ayarlayamıyor o kadar.

Bak usta tekrar diyorum dediğin şey ' Sadece senin kişisel yorumun' . Teknik aynıysa benim gördüğüm Vuruş gücüde aynıdır. Yahu Oda çizmiş Gladius'a vurduğundaki koca şiddeti, görmüyor musun? Tamam Jet stamp ı geç, Hody'e attığı normal Stamp'ın hiçbir haltı yok o bile deriyi yana kaydırıyor diyorum.

Benim burada savunduğum Gladius daha dayanıklı değil, bu tarz eşleştirmeler yapılamaz çünkü E.Oda iyi ayarlayamıyor o kadar.
Buda senin kişisel yorumun maalesef bende bunu kabul etmiyorum:) Hadi dağılalım o zaman:cool::D

Roronoa Zoro

Buda senin kişisel yorumun maalesef bende bunu kabul etmiyorum:) Hadi dağılalım o zaman:cool::D
Hody'e attığı ' Normal Stamp ' ve Gladius'a attığı ' Jet Stamp ' mı kişisel yorum? Hody'e attığı normal stamp 10 kat daha mı güçlü :D ? Bak Jet stamp ı da geç dedim, Normal Stamp tan örnek verdim . Çizer yine aynı ' Echiro Oda '

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık