trojen
Luffy'nin Usoop'a inandığının çeyreğinin yarısının yarısına kadar usoop kendine inansa yeter...

Ha amiralimiz sanki öyle yapmış gibi duruyor ama adam kör yani basmış sonuna kadar K. hakiyi. Sonra Dof'un bu haki türünde o kadar iyi olmadığı bazı durumlarda bize gösterildi bence
 Ha amiralimiz sanki öyle yapmış gibi duruyor ama adam kör yani basmış sonuna kadar K. hakiyi. Sonra Dof'un bu haki türünde o kadar iyi olmadığı bazı durumlarda bize gösterildi bence ) Franky akıyor, tutana aşk olsun Sanji kayıp Zoro ne yapıyor belli değil biz senin için yumrukları ile döver diyoruz sen napıyon (Bu velet güçsüz kaptanı da olmasa
) Franky akıyor, tutana aşk olsun Sanji kayıp Zoro ne yapıyor belli değil biz senin için yumrukları ile döver diyoruz sen napıyon (Bu velet güçsüz kaptanı da olmasa ) Luffy'i de Oda sakladıkça saklıyor daha ne kadar salmıyacan savaşa olmuyor lütfen. iyi geçerdi o çakma Saboyo ama ha.
) Luffy'i de Oda sakladıkça saklıyor daha ne kadar salmıyacan savaşa olmuyor lütfen. iyi geçerdi o çakma Saboyo ama ha.

Ama adamdaki meyve fena değilmiş. Bomu Bomu no mi (inş doğru yazmışımdır) gibi patlamalı felan. İşe yarar meyve :/ Kinemon'la dövüşecek sanırım o da. Yaptığı patlamalar aleve yol açıyorsa Kinemon ile iyi eşleşme olur.
 Ama adamdaki meyve fena değilmiş. Bomu Bomu no mi (inş doğru yazmışımdır) gibi patlamalı felan. İşe yarar meyve :/ Kinemon'la dövüşecek sanırım o da. Yaptığı patlamalar aleve yol açıyorsa Kinemon ile iyi eşleşme olur.Benimde aklıma bu geldi Oda seriyi çok yumuşattı. Kesinlikle ortadan kaldırılması gereken bir hedef için hala şöyle böyle olsa diye plan yapıyorlar. Dediğin gibi gerek yok artık biraz şiddetin kimseye zararı olmaz.İyice saçmalanmaya başladı.
Robin hazır yakalamış, yap bir clutch daha ne üzümle uğraşıyor. Sonuçta 8 yaşında çocuk bedeni ne kadar dayanıklı olabilir.
Herkeste enelin radarı gibi k haki olmasını beklemiyorum. Ama h haki sahiplerinin hakîye daha yatkın olduğu söylendi. Nitekim dofta h haki kullanıcısı k haki hiç mi yok bu adamda. Luffy'nin saraya saldırıp yanına geldiğini biliyor. Orda koltuğuna oturmuş keyif yapıyor. Yani k hakisiyke bakmaya çalışmıyor mu nerde bu herif diye. Zaten 15-20 metre yakınında saklanmış. Ben okurken dofun gelip saldırmasını bekledim ama olmadı. Yani normal bir zamanda fark etmese anlayabilirimde adam yanına geldiğini biliyor.K. haki millet herhalde radar sanıyor kapsamına girdiği anda çalışacak, olmaz öyle şey.Ha amiralimiz sanki öyle yapmış gibi duruyor ama adam kör yani basmış sonuna kadar K. hakiyi. Sonra Dof'un bu haki türünde o kadar iyi olmadığı bazı durumlarda bize gösterildi bence
:
Herkeste enelin radarı gibi k haki olmasını beklemiyorum. Ama h haki sahiplerinin hakîye daha yatkın olduğu söylendi. Nitekim dofta h haki kullanıcısı k haki hiç mi yok bu adamda. Luffy'nin saraya saldırıp yanına geldiğini biliyor. Orda koltuğuna oturmuş keyif yapıyor. Yani k hakisiyke bakmaya çalışmıyor mu nerde bu herif diye. Zaten 15-20 metre yakınında saklanmış. Ben okurken dofun gelip saldırmasını bekledim ama olmadı. Yani normal bir zamanda fark etmese anlayabilirimde adam yanına geldiğini biliyor.

Adam bildiğin kara kara düşünüyor olayları çözmeye çalışıyor K.haki kullanmayı bırak aklına bile gelmemiştir. Yani demek istediğim adamın önceliği Luffy filan değil onun için önemli olay bilinmeyenleri çözmek. Sugar düşerse ayvayı yedi gibi bir şey oluyor
 Adam bildiğin kara kara düşünüyor olayları çözmeye çalışıyor K.haki kullanmayı bırak aklına bile gelmemiştir. Yani demek istediğim adamın önceliği Luffy filan değil onun için önemli olay bilinmeyenleri çözmek. Sugar düşerse ayvayı yedi gibi bir şey oluyor Hancock da H. haki kullanıcısı fakat o da bu konuda pek yatkın olarak gösterilmedi bize hatırlarsan gemisinde İvankov filan hissedememişti. Ama dediğin gibi hata da olabilir ama bence adam hem K. haki de bize gösterilenlere göre o kadar iyi değil ve adam şuan çok zor durumda çok düşenmeden beyni patlamasa bari
 Hancock da H. haki kullanıcısı fakat o da bu konuda pek yatkın olarak gösterilmedi bize hatırlarsan gemisinde İvankov filan hissedememişti. Ama dediğin gibi hata da olabilir ama bence adam hem K. haki de bize gösterilenlere göre o kadar iyi değil ve adam şuan çok zor durumda çok düşenmeden beyni patlamasa bari Ha ama neden Luffy saldırmıyor hala bende onu anlamadım aslında anladım,
 Ha ama neden Luffy saldırmıyor hala bende onu anlamadım aslında anladım, kurgu yoksa Luffy lafla duracak adam değil, büyük ihtimal Oyuncak abimiz dayağını yiyecek sonra Luffy çıkacak meydana
 kurgu yoksa Luffy lafla duracak adam değil, büyük ihtimal Oyuncak abimiz dayağını yiyecek sonra Luffy çıkacak meydana .Genel olarak güzel bir bölümdü  farklı birşey beklemiyordum Usopp-sama dan korkakların efendisi..-Sama eki lafın gelişi kendine öyle diyor da bir işe yaradığı yok sadece övünmek.O kadar övündün cüceleri gaza getirdin , gittin 2 tane çöpten korktun , Sugarı gördün Trebol yokken bile cüceleri yolladın , Kolay av dediğin Sugardanda korktun , gözünün önünde o kadar cüce katliamı oldu göz yumdun sen nasıl insan yuh sana..Kadın programına çevirdim yahu
.Genel olarak güzel bir bölümdü  farklı birşey beklemiyordum Usopp-sama dan korkakların efendisi..-Sama eki lafın gelişi kendine öyle diyor da bir işe yaradığı yok sadece övünmek.O kadar övündün cüceleri gaza getirdin , gittin 2 tane çöpten korktun , Sugarı gördün Trebol yokken bile cüceleri yolladın , Kolay av dediğin Sugardanda korktun , gözünün önünde o kadar cüce katliamı oldu göz yumdun sen nasıl insan yuh sana..Kadın programına çevirdim yahu  
  Son olarak Kinemon olayına gelirsek , sen nasıl garip bir insansın Dofly kılığına girmek nedir yahu..O sakallar ne bari kes onları
 Son olarak Kinemon olayına gelirsek , sen nasıl garip bir insansın Dofly kılığına girmek nedir yahu..O sakallar ne bari kes onları  Sakallı dof mu olur..Orayı geçtim Gladius Nasıl bir aptalda inanıyor.İngilizcesi olduğundan pek anlamadım ama türkçe gelince oralar daha güzel olucaktır..
 Sakallı dof mu olur..Orayı geçtim Gladius Nasıl bir aptalda inanıyor.İngilizcesi olduğundan pek anlamadım ama türkçe gelince oralar daha güzel olucaktır..