He ya sabah izlerken bende fark ettim yazacaktım forumada untmuşum Ada'm ayaklandı iki dk daKyros'un bacağı fark etmeyen yoktur heralde
Toei yine konuşturmuş başarısını bize de laf demek düşmez.
Susun
Alıştık artık takmıyorum sadece iyi olan yerleri yazın kötü olan yerler zaten bolHe ya sabah izlerken bende fark ettim yazacaktım forumada untmuşum Ada'm ayaklandı iki dk da
Zoro'yu gördün mü peki Ada'mın fanlığından vazgeçirecek Bi çizimdi oney laaaaaan diye bağırdımAlıştık artık takmıyorum sadece iyi olan yerleri yazın kötü olan yerler zaten bol
İçki sahnesini mi diyorsun?Zoro'yu gördün mü peki Ada'mın fanlığından vazgeçirecek Bi çizimdi oney laaaaaan diye bağırdım
Aynn aynn toei mal ya bazen iyi şeyler yapıyo cok nadir olsa da genelde böyle s... Resmenİçki sahnesini mi diyorsun?
Bakışı var.
Ben olsam E. Oda'nın yerinde bunlara dava açarım eserimi mahvediyorlar diyeAynn aynn toei mal ya bazen iyi şeyler yapıyo cok nadir olsa da genelde böyle s... Resmen
Başka mangayı animeyi çeviren başka animasyon şirketi kalmadı mı Japonya'nın en kötüsü bence çizimleri insanları seriden soğutuyor.Ben olsam E. Oda'nın yerinde bunlara dava açarım eserimi mahvediyorlar diye