Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 737: İdari Kule!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O meyveyi bence bizim tayfadan kimse yemiyecek :/
Denizcilerin - Devrim - Karasakal üçlüsünden birine gidecek. :T

Karasakal ve Denizcilere giderse , karşısına alacak . Devrim , destek olacak.
Ateşli destek olmasın , düşman olsun daha epik olmaz mı ? Olur :T

Ya o değil de, meyveyi inşallah Sabo yemez. Zaten belli bi' güce ulaşmış adam, logia gereksiz olur. Hatta negatif bile etkileyebilir. Sanji manji yese ne güzel olur.Zaten ilgi alanı B. haki değil. Mis gibi gider.
Meyve çıktığı andan beri Sanji'nin yemesini istiyorum hele Dof karşısında çaresiz kalınca kesindi benim için tabii sonra Sabo çıktı.:artiz: Aha gitti meyve dediğiydim ama adam canavar çıktı ve benim hayallerimde tekrardan yeşerdi. Yesin, yarısın paşamıza:D

Alpamis

Smoker

İçimden bir ses doğru diyor çünkü fazla şişirilmişti.Eeee Saboya 'da boruyla patlatmak kalmıştı :D

Roronoa Zoro

Zoro'ya nolcak :( Monster Trio güç dengesi bozulmamalı.
Şahsen Zoro'yu Sanji'nin bayağı bi ötesinde görüyorum.NW'dün öncesinden kalma bi' izlenim var o ikisinin üzerinde, hala aynı olduğunu düşünmüyorum.
Meyve çıktığı andan beri Sanji'nin yemesini istiyorum hele Dof karşısında çaresiz kalınca kesindi benim için tabii sonra Sabo çıktı.:artiz: Aha gitti meyve dediğiydim ama adam canavar çıktı ve benim hayallerimde tekrardan yeşerdi. Yesin, yarısın paşamıza:D
Vallahi çok iyi olur, asıl monster trio dengesi bu meyveyi Sanji'nin yemesiyle sağlanır bence.

Şahsen Zoro'yu Sanji'nin bayağı bi ötesinde görüyorum.NW'dün öncesinden kalma bi' izlenim var o ikisinin üzerinde, hala aynı olduğunu düşünmüyorum.

Vallahi çok iyi olur, asıl monster trio dengesi bu meyveyi Sanji'nin yemesiyle sağlanır bence.
Bence Sanji mera merayı yerse tur bindirir Zoro'ya.

All blue'yu görmek isteyen bir adamın şeytan meyvesi yemesi sizcede saçma değil mi ? Neden inatla sanjinin yiyeceğini düşünüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık