Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 737: İdari Kule!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meeteor

Gücüde yetmemiş olabilir trebol'un ayağında ki zincir ne acaba. Zoroy'la luff'nin saldırıdan kolayca kurtulmuştur çünkü sadece duvarı kullanarak saldırdı pica. Hızlı bir şekilde pica'nın tam önüne veya altına gecerlerse saldırıdan kurtulup karşı atak yapabilirler :D

Bence Sabo'da Luffy kadar güçlüdür. Küçükken ettikleri kavgalarda Luffy hep meyveden kaybediyordu. Ama bu demek değil ki Sabo normal bir insan, defalarca kez Ace'i yenmiş.

Duyduğuma göre bütün Zoro fanları kral haki yokluğuna dayanamayıp artık kral hakisi olan Sabo'nun fanı olacaklarmış. Her bölüm de elindeki borudan yakınıcaklarmış. (içerden haber aldım)

Trebol'un ayağındaki kelepçe ne ayak acaba ? :(
Duyduğuma göre bütün Zoro fanları kral haki yokluğuna dayanamayıp artık kral hakisi olan Sabo'nun fanı olacaklarmış. Her bölüm de elindeki borudan yakınıcaklarmış. (içerden haber aldım)
Bende öyle düşünüyorum Kara yıldırımsı şeyler bunun göstergesi
Zamanında Ace ve Luffy ile eşit olan birisinde Houshoku olmaması garip kaçar :mincika:

o çocuğa o acıyı yediremicekler bence oda hiç bir işi kestirmeden halletmez işallah uzatmazda haksız çıkarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık