Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 737: İdari Kule!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten sabonun çocukluğunu çok seviyodum öldü diye ace in üstüne denk gelmişti bide ölümü şimdi aslana bak bea adamsın adam allah yolunu açık borunu keskin eylesn aslanım :D

Bütün meyveleri açıkladı Oda Sugar'ın birini çevirmesi için anlaşma yapması gerekiyormuş. Yapışkanı üzerimden kaldır demek bile anlaşma kurmasına yetti. Yapışkan meyvesi yemiş.

Edit: Trebol logia değil dedim ama bir daha bakınca bildiğin logia artık genel yargıları da mı -"gaz, yapışkan" gibi- logia yapacak Oda :/

iki meyve daha ögrendik.trebol yapıskan meyvesi yemiş.yapış yapış meyvesi.yani logia degil gibi duruyor.

sugarın meyvesinin zaafı supernaturaldaki seytan antlasmaları gibi,yapmassan antlasmayı hiç bir nane yiyemiyor.gücü kısıldı yani meyvenin.zaten vursan ölür.olay trebolun gücünde bitiyor.

pica taş meyvesi yemiş. ishi ishi no mi,tasları ve kayaları asimile ediyor.bekledigim gibi toprak logiası cıkmadı.çünkü o güc daha über bir adamda cıkmalı bence.

ishinin anlamı japonca taş.yani tasları asimile etme gücüne sahip.ve tastan olan her seyi kontrol ediyor.

düşünün bu gücün toprak logiasında oldugunu,yeri istedigi gibi kontrol eder amanın :ehe: pica ise sadece tastan olan saray bölgesinde hakim.

ha sabonun saldırısının ismi dragon claw,ejder pençesi...adamın aklını alırlar işte böyle burgess.adam aynı dakika içinde,diamentenin kılıcını kırdı,burgessde saldırana kadar o mesafeden gelip pençeyi yerleştirdi...

eger sabo birde dragonun en güçlü adamı degilse of of manyak olucak bu yeni dünya:ehe:

Sabo aynı anda ikisine de ayarı verdi Burgess'in tipsiz suratı çöktü güzel, taş elemanda tamamen gereksiz bir şahıs Zoro var Luffy var orda senin ortaya çıkman bile abes git ötede oyna canım kardeşim Luffy vs Dof görmek istiyoruz lan artk

Mock town da gereksiZleri döverek sampiyonum diye geçinen ayı zaten dayagı yemeyi coktan hak etti zoro ile luffynin elinden kurtuldun ama sabo öpecek seni sen tümen komutanı olsan ne yazar

Bu bölümde Sabo'nun "boru"su ötecek sanmıştım ama daha çok "ejder pençesi" konuşuyor gibi :D

Acaba burada da tarihi anıtlardan bulunacak mı. Tontotta Krallığında vardır belki de. Antik Krallık hakkında daha çok bilgi istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık