"Her zaman Alev(ateş) bir katana istemişimdir "
R.Zoro
Edit ; İleride mutlaka bu hayali gerçekleşecektir :T
İlginç. Başka?Benim anlatmak istediğim bu değil zoro meyve yer meyveye yoğunlaşırsa artık onun kılıç ustalığından bahsedilmez meyve gücünden bahsedilir law meyve gücü olmasa kılıç sanatı ön plana çıkardı.Zoro nun meyve yeteneği olsa kılıç yetenekleriden bu kadar bahsedermiydik
Kullansa ne olacak o yosun kafa hala Luffyden güçsüz Ama fazla cool hemde o saç rengiyle Niyeze Zoraya laf atmak hoşuma gidiyor.Hı? İnanmıyorum tabii, mesajın ana konusu bu yahu. Hakiyi kullanabildiği
Tekmesini unuturken derken telden pc ye geçerken mesajını kaçırmış olabilirim.Anladığım kadarıyla sanji yeteneklerini unutacak ustalaşmak için o kadar uğraştığı ve yeni kazandığı logia ile zoro ile dövüşüp kazanacak!!!!(Mesajını bulamadım tahminen yazdım eğer seni yanlış anladıysam kusura bakma )Kardeşim ben oraya boşuna yazmadım Sanji tekmesini unutursa diye.
Son cümlene cevap veremeyeceğim cevap istiyorsan alıntı yaptığın yere bakabilirsin.
Lanza del Relampago, meyveyi yiyen adam neden meyveden etkilensin? Kılıcının rüzgarıyla da engeller, hakisiyle de engeller hava da karada engeller zaten Zoro.
Ben kaçıyorum dizim başladı
Başka derken ??? Yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum senin anlamadığın noktayı anlatırsan kendimi daha iyi ifade edebilirim zannedersemİlginç. Başka?
O kadarına cesaret edemem göz var nizam var.Seri sonunda alacaktır amaZoro fanları adrenalin patlaması yaşıyor yine :/
Bu gazla Issho'yu falan alır demeyinde
Seri sonuna birşey diyemem dostum ama bu arc ıı ııhhO kadarına cesaret edemem göz var nizam var.Seri sonunda alacaktır ama
Luffy amiral seviyesinde değil ki Zoro olsunSeri sonuna birşey diyemem dostum ama bu arc ıı ııhh
Ve her şey bu mesajla başladı .. :TLuffy amiral seviyesinde değil ki Zoro olsun