Alpamis
frtztrk
Tahta logiası çıkarsa Vernik parameciası da olması gerekir
Tahta logiası çıkarsa Vernik parameciası da olması gerekir

Tahta tabi zoruna mı gitti.Tahta mi
Merakla bekliyordum acaba bunu kim yazacak diyeTahta tabi zoruna mı gitti.![]()
Karanlığı "var" olarak tanımlayamazsın zaten. O yüzden Karasakal'ın meyvesi karanlıktan çok karadelik(veya artık her neyse) üzerine demek daha doğru olur. Yani yine doğada bulunan birşey o söylenen mantıkta bir hata yok.Karanlık ışığın yokluğuna deniyor. Yani kendisi bir güç değil tam olarak. Işığın olduğu yerde buz, magma, kum, duman vs. Olabilir ama tam manasıyla karanlık olamaz. Yani kendi başına bir güç değilken elementsel olarak veya doğasal bir güç olarak bir kefeye konamaz.
Alvida'nın bir üst versiyonu oluyor sanırım ofrtztrk
Tahta logiası çıkarsa Vernik parameciası da olması gerekir![]()
Karanlık da var olan bir madde. Buna da karanlık madde deniyor. Bir belgeselde şöyle açıklamış.Karanlığı "var" olarak tanımlayamazsın zaten. O yüzden Karasakal'ın meyvesi karanlıktan çok karadelik(veya artık her neyse) üzerine demek daha doğru olur. Yani yine doğada bulunan birşey o söylenen mantıkta bir hata yok.
Alvida'nın bir üst versiyonu oluyor sanırım o![]()
Zaten kurouzu mu ne karadelik demek değil mi? Karadelik üzerine bir meyve olsaydı böyle bir saldırısı olmazdı. Ama karanlığın çekim gücünü kullanıyor.Karanlığı "var" olarak tanımlayamazsın zaten. O yüzden Karasakal'ın meyvesi karanlıktan çok karadelik(veya artık her neyse) üzerine demek daha doğru olur. Yani yine doğada bulunan birşey o söylenen mantıkta bir hata yok.
Yalnız o Darkness değil Dark Matter diye geçiyor. Türkçeleri yakın olsa da İngilizceleri arasındaki farkı anlamaya daha yardımcı.Karanlık da var olan bir madde. Buna da karanlık madde deniyor. Bir belgeselde şöyle açıklamış.
[video=youtube;6NZu7aSVXIU]http://www.youtube.com/watch?v=6NZu7aSVXIU[/video]
Yani aslında Karasakal'ın gücü karanlık değil karadelik demek istedim ben. Işığın yokluğundaki kavram değil yani. Tabi bu benim gördüklerimden çıkardığım düşüncem. Yine de burada tek kafama takılan karanlıkta kalması meyvenin gücünü arttırır mı? Wb'den gücü alırken kapatmıştı çevresini bunu iki sebeple yapabilir 1. ne yaptığının görünmesini istememesi 2. si de karanlığın meyvenin etkinliğini geliştirmesi Croco-çöl denklemi gibi. Eğer 2. sebepse ben yanılıyor olabilirim meyvenin işleyişi hakkında.Zaten kurouzu mu ne karadelik demek değil mi? Karadelik üzerine bir meyve olsaydı böyle bir saldırısı olmazdı.
Doğru direk element diyoruz ama bunu açıklayacak başka kelime yok bul o adı verelimKaranlık ışığın yokluğuna deniyor. Yani kendisi bir güç değil tam olarak. Işığın olduğu yerde buz, magma, kum, duman vs. Olabilir ama tam manasıyla karanlık olamaz. Yani kendi başına bir güç değilken elementsel olarak veya doğasal bir güç olarak bir kefeye konamaz.