oluruna
Ye ne kalmışki şunun şurasınada 8-10 yıl
Şu dünyada lastik gibi uzasın diyeceğim tek seri One Piece, allah Oda'nın aklına zeval vermesin. Başka seriler olsa acımam gömerim, Bleach'i gömeli 3 sene felan oluyor, Naruto'yu da gömdüm, Spoiler başlığından takip ediyorum artık ama One Piece başka. One Piece Aşk... <3Gomu Gomu no Mi: Lastik Lastik Meyvesi
One Piece: Don Lastiği.
Seri - Meyve uyumu. :/
Böyle yorumlar görmek bir insanı nasıl bu kadar mutlu edebiliyor şaşırıyorumŞu dünyada lastik gibi uzasın diyeceğim tek seri One Piece, allah Oda'nın aklına zeval vermesin. Başka seriler olsa acımam gömerim, Bleach'i gömeli 3 sene felan oluyor, Naruto'yu da gömdüm, Spoiler başlığından takip ediyorum artık ama One Piece başka. One Piece Aşk... <3
5 senede değil 15 senede bitirecek zatenO değilde Oda, dolu dolu ve hızlı bir şekilde işlese bile yan karakterin hikayelerini çok kısa tutsa bile bitmezki bu seri 5 seneye. O yorumu yaparken bir zamanlama hatası yapmış sanırsam hiç tatil yapmasa 5 senede 260 sayı çıkartır bu seri 260 bölüme sığmaz
Hangimizin suratına bir gülücük kondurmuyor her yeni bölüm, bu kadar samimi duygular hissettiren başka bir seri var mı? Vıcık vıcık duygusallıklar, abartı gelen espiriler, her yer bunlarla dolu, One Piece kadar sıcacık samimiyet hissettirebiliyor mu? Yok. One Piece dışında bir Berserk var o da 1.5 senedir çıkmıyor, sağı solu belli değil.Böyle yorumlar görmek bir insanı nasıl bu kadar mutlu edebiliyor şaşırıyorum
Bitir artık şu seriyi!!!11bir.
@Smoker reis'in yüzüne gülücük kondurmaz (Arkasından konuşuyor gibi oluyoruz ama umarım kusura bakmaz) Birde bazen arşive bakınıyorum karakter tanıtımları için filan bak oralarda nadirde olsa karşılaşmışlığım varHangimizin suratına bir gülücük kondurmuyor her yeni bölüm, bu kadar samimi duygular hissettiren başka bir seri var mı? Vıcık vıcık duygusallıklar, abartı gelen espiriler, her yer bunlarla dolu, One Piece kadar sıcacık samimiyet hissettirebiliyor mu? Yok. One Piece dışında bir Berserk var o da 1.5 senedir çıkmıyor, sağı solu belli değil.