Şimdi belki desteksiz bir argüman olarak gözükebilir ama şimdiye kadar seride kaç tane şovalye gördük bana bir sayarmısınız ?
Yani adam gibi bu adam sıradan değil diyeceğimiz kalburüstü kaç kişi gördük.Bana göre şovalyeler en az samuraylar kadar saygı duyulması gereken onurlu savaşçılardır.Herhangi bir yerde övüldüklerinde bu hissiyat ortadadır.Adamlar ortaçağda en donanımlı savaşçılardan birilermiş.
Hali hazırda böyle olunca odanın bizim önümüze attığı ve korsan olarak bakın bu adam şovalye hatta beyaz atlı prens hayalleri süslüyor tarzında ortaya attığı tek adamda tüm bu meziyetlerin toplanmasını bekliyorum.Yanlış mı beklentim ?
Benim beklentim bu yönde.Adamın yeni dünyada tek tabanca ilerlediği gibi bir intiba verildi,barto gibi tayfa emaresine rastlanmadı.Güçlü rakiplere karşı hep bir şekilde hayatta kalmayı başardım dedi.Ölümlerden dönmüş demek güçlü rakiplerle savaşmış ve kendini geliştirmiş.Bu yönden bizim luffy ve zoroya da çok benziyor.Dövüşlerde rakibinin gücüne ulaşmayı bir şekilde başarmış görünüyor.Birde üstüne kolezyuma burgess muamelesi çekince ister istemez küçümsendiğini düşünüyorum.
Tabii rebecca olayına takılmamak lazım.Bu sayıdan önce oda ortamı hazırladı rebeccayı öldürmeden kolezyumdan sağ çıkartmasını bilecek,onun için yapıyor tüm bunları diyordum ki bırak sağ kalmayı son dörde kaldı
Oda bildiğin kıvırdı ilerde ajitasyon yapacağim diye olur olmadık şeyler yapıyor.Sırf ilerde bana malzeme çıksın diye rebeccaya oynuyor minareyi çalmış kılıfını hazırlamış o yüzden bu bölüm mangakaya biraz sitem ettim doğrusu...