Goodwill
Sanji'nin meyve yemesi saçma olurdu artık power-up lar haki üstüne olmalı.Mesela Sanji koka öğrense diable jambe ile birleştirirse güçlü bir saldırı olabilir.
Belki Oda yanlış çizmiştir ben de fark etmiştimİki bacakta Diable Jambe.
+1Sanji bencede çok ezilmedi ama dofun meyve tıpkı law ın ki gibi çok ters teklemeye çok müsait ona rağmen sanji çok iyi dövüştü dofa karşı bu arada law ın olayı şu bence o ittifak kesinlikle bozulmayacak çünkü law resmen sanji yi ve tayfayı kurtardı kim ne derse desin ama o ittifak luffy bitti demedikçe bitmez law ın meyve zaten op için buglu bir meyve nerdeyse hakisiz durdurulması çok çok zor tek sıkıntı hakisi senden yüksek birine karşı sıkıntısı çok büyür
Ayrıca bence dof law a orda ayarın hasını verip (çünkü herif te çok yoruldu ve ayrıca bu dof denilen herif her anlamda tam bir azman çıktı diğer tüm arclardaki düşmanlardan çok farklı en ilginci ise tayfasına değer veren bir adam tam anlamıyla op dünyası korsanı) sanji gene duruma erken uyandı ve kaido işini vurguladı bence ordaki olay da law ın ittifakta kalması dof law ı orda yener luffy de dofu indirir law da bir nevi tayfaya katılır ittifak güçlenir bu arada luffy nin bu kadar poppüler nerdeyse tüm arc ın luffy e doğru ilerlemesi enteresan acaba bu adam beklenti üstü bir şey mi oldu mesela bunların çoğunluğu ile karşılaşmayacak olsada kafadan luffye dalmak istiyenler
cavendish
burgess
diamente(turnuva dalgası)
dof
ki artı adada gladyatörler koramiraller amiraller ve daha bir sürü korsan var ama şuan tüm yollar luffye çıkıyor
2-3 defa yanlış çizmemiştir umarım. Sadece bu sayfada yok çünkü.Belki Oda yanlış çizmiştir ben de fark etmiştim
O zaman bir power-up gelebilir2-3 defa yanlış çizmemiştir umarım. Sadece bu sayfada yok çünkü.
yanlış çizmemiş tek ayakla diable jambe yaparken pantolunun diğer paçası alev almış.Öyle galiba.2-3 defa yanlış çizmemiştir umarım. Sadece bu sayfada yok çünkü.
Ben o ipin dressrosaya gitmesini lawın ipi oraya ışınlaması olarak anlamıştım.Aynen Dof o ipi soksayı kalbine dressrosadan toplardılar parçalarını , Law'a dua etmesi lazım.