ya o cantada seytan meyvesi varsa??ya taşıyorsa harbiden
Pell pell bize pell lazım
O çantada olabilecek en mantıklı şey deniz taşı bence![]()

ya o cantada seytan meyvesi varsa??ya taşıyorsa harbiden
Pell pell bize pell lazım
O çantada olabilecek en mantıklı şey deniz taşı bence![]()
Adam bile öldürmeyen Oda sence böyle bir şey apar mı ? Animede WB'nin kafası yerine bıyığı koptu düşün.öldürdüğü her kişinin bi parçasını saklıyodur o çantada ben tam öyle manyakça bi şey bekliyorum bu bartodan adam yamyam zatem![]()
Çantasında plutonla geziyodur hacı yada taramalı testereyleAdam bile öldürmeyen Oda sence böyle bir şey apar mı ? Animede WB'nin kafası yerine bıyığı koptu düşün.
Tehlikeli bir şey olmalı üstünde DANGER yazıyor![]()
O cümleyi , Kong Sama söylüyordu.Abi bu dediğine kendin inanıyor musun ?
Ödül veya tip hatta kişilik olarak bile yargılamam ama barto'da o yaş yok bir kere en fazla 25 küfür gibi duruyor.
Efsane olacak yaşı yok hem çaylak oalrak geçiyor efsane olsa herkes tanır. [ Chinjao örnek kıta çatlatmış diyolla]
Abi Kuma'nın beyni zaten kendinde beyni çıkarırsan kuma nasıl yaşayacak adamın hafızasının olduğu bölümü almıştır vegapunk.Benim çantayı görünce ilk aklıma gelen içinde Bartholomew Kuma'nın beyni olabileceğiydi. Bartolomeo'nun Luffy'nin Impel Down'dan ya da kölelikten kurtardığı birisi olmasına hiç ihtimal vermiyorum, Luffy ile olan ilişkisi mutlaka daha derindir. Bartholomew Kuma'nın ta kendisi veya Sabo bile olabilir, ama o kadar önemsiz birisi olmaz.
Bence Barto daha önceden karşımıza çıkıp meyve yemiş birisi olacak.Alvida gibi.Aklıma ilk Gin geliyor.O cümleyi , Kong Sama söylüyordu.
" İmpel Down'dan kaçan bir sürü efsanevi korsan birçoğu hala yakalanamadı... "
O cümleden alıntı yapmak istedim. Efsane demedim , eksik cümle olmuş.
Yani luffy sayesinde oralardan tüymüş biri olabilir :/
Tabi ben yinede farklı bir bağlantı bekliyorum :T Böyle düşük senaryo yapmaz herhalde ( sayende kurtuldum luffy sama !! )
Dediğin gibi yaş ve zeka çok genç :T
Daha önce belirtmiştim aslında isimini Nakliyecilere saldıran korsandan ve Ressamdan alıyor.(Real benzerlik)
Adam çanta ile dolaşıyor , meyveyi birine istiyor .
Meyveyi almak istediği kişi + Çanta + Luffy ..
Kısaca ,
Meyveyi almak istediği kişi / Luffy = Barto + Çanta
Sabah sabah kafamı karıştırdın :T