Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmm... Yani Issho büyük ihtimalle Dof'a saldırmayacak. Law orada her ikisini birden karşısına almayı göze almış. Luffy kadar deli bu Law.
O kadar deli olduğunu düşünmüyorum. Zeki adam planlı projeli hareket ediyor.
Öyle bir durumda (planları battı) yapabileceği en iyi durum bana göre buydu.(Zaman kazandırmak)
Doflamingo veya Fuji'ye denk olduğunu sanmıyorum :T

O kadar deli olduğunu düşünmüyorum. Zeki adam planlı projeli hareket ediyor.
Öyle bir durumda (planları battı) yapabileceği en iyi durum bana göre buydu.(Zaman kazandırmak)
Doflamingo veya Fuji'ye denk olduğunu sanmıyorum :T
Ama Luffy emrimde deseydi Fujitora saldırmayabilirdi.

Beni bırakır denizciler dressrosaya giderler diye düşündü Law.Fabrikanın yıkılmasını engellemelerini istemiyordu.Bu yüzden kendini hedef gösterip ateşe attı.Tek derdi zaman kazanmak.

Law eğer Hasır Şapkalar'ın kendi emrinde olduğunu söyleseydi, Issho mecburen geri dönecekti. Shichibukailer'in emri altındaki adamların da dokunulmazlığı var.

Usopp-sama Issho nun saldırısına "benim hakim" diyince kahkaha attım. Bütün hikayeyi kendinde özetlemiş. :D

Helal olsun law zaman kazanma mevzusu da olsa Tayfayı satmadın olanı söyledin. Şu "Dünya Askerlik Yasası" nedir amiral olma politikası mı yoksa yeni bir şey mi amiral arayışları için. Luffy gene eğleniyor. Sanji & Kinemon fabrika yolunda. Franky'de gidiyor. Usopp yine gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık