Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zatoichi esin kaynağı olduğundan.
Kılıç Tabanlı özelliği olması gerekiyor. Dikkat ederseniz saldırmadan önce tipik Zatoichi Kılıç tutuşu ve sonrasında , yere eğiliyor hafif
Meteor geliyor.
(Zatoichi) böyle bir adamdan Meteor yumruklar veya alevden tekmeler beklemiyorum :T
Bu adamın herşeyi kılıcı olmalı :/ Yani o yetenek kılıçtan kaynaklanıyor olabilir mi ?

yeni amiral işi çözücek yoksa dof lawı zaten alırdı adam karıştırdı piyasayı luffyde arenada karıştırmış piyasayı güzel bölümdü :D

Law'ın yeteneği için uygun zemin hazırladı sadece, pek zeki bir adam değilmiş Fuji.
Gerçi adamlığı sağlam ama aklı fazla çalışmıyor heralde :eek:

Açıkla sende artık şu meyvenin özelliğini :artiz:
Entry -Nick uyumu yazmak istiyorum :T
Eğildiğini sen de fark etmişsin. Sanırım konsantrasyon için gerekli bir hareket.
Aklıma meyve ismi olarak "port port no mi" geldi. Basınçla(bu kısımdan emin değilim) bir portal/geçit oluşturyor ve ordan meteoru çekiyor.

Eğildiğini sen de fark etmişsin. Sanırım konsantrasyon için gerekli bir hareket.
Aklıma meyve ismi olarak "port port no mi" geldi. Basınçla(bu kısımdan emin değilim) bir portal/geçit oluşturyor ve ordan meteoru çekiyor.

Entry -Nick uyumu :D
Ayrıca , o tekniği uygularken zayıflığı ortaya çıkıyor.
Eğer o teknik için konsantrasyon (eğilme , sabit durma ) gerekiyorsa saldırıya çok açık ve hızlı birilerine karşı savunmasız kalıyor.
Meyve yeteneği bile olsa o tekniği kılıcı sayesinde yön veriyor veya kullanıyor.
Çünkü dediğim gibi bu adam Zatoichi :T
Eliyle koluyla meteorlar fırlatmasını düşünemem.

Entry -Nick uyumu :D
Ayrıca , o tekniği uygularken zayıflığı ortaya çıkıyor.
Eğer o teknik için konsantrasyon (eğilme , sabit durma ) gerekiyorsa saldırıya çok açık ve hızlı birilerine karşı savunmasız kalıyor.
Meyve yeteneği bile olsa o tekniği kılıcı sayesinde yön veriyor veya kullanıyor.
Çünkü dediğim gibi bu adam Zatoichi :T
Eliyle koluyla meteorlar fırlatmasını düşünemem.
Bana Shirohige nin meyveyi hatırlattı. Wb bisentosunu kullanıyordu, Issho da kılıcını kullanıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık