@GncGLSN
Ahahaha
Aklın yolu bir ama görüyorsun işte, ikimizi toplasan bir Law etmiyor üstat
@Bavs
Kaç! Kaç kurtar kendini!
@Franky
Kadir'in 9.6 lık çıkışından sonra 9.8 ile zirveyi zorluyorsun şampiyon! "Beyler şimdi siz onu bunu bırakın da" nande subarashi koto!"
Amiralin varlık sebebi bir yerde Tenryuubito denen dallamaları koruyup kollamak, geliştirmek, muhafaza etmektir! Bu temel onların meyvelerinde ki asil şeytanda mevcuttur! Boşuna Eiyu Garp-San rütbeden böyle şevkle kaçmıyor neticede. Ama enteresan olan GOda-Sama'nın kelime oyunlarını ve isimleri çok dikkatli kullanması. Bilindiği üzere her Shichi bir hayvan alegorisi aynı zamanda. Bazısı flamingo gibi kıytırık da olabilir, çok zorlamamak lazım tabi. Ama şu ana değin Law ile ilgili bize böyle bir bilgi gelmedi. Fakat Luffy bu yiğidoya Tarao tarzı bir hitapla sesleniyor. Beyni küçük, telaşa gerek yok. Ama biz biliyoruz ki Law aşağı yukarı "Kaplan"ı temsil ediyor. Öte yandan Amiral amcamıza ne deniyordu? "Fujitora-San"! nanda!! Bildiğin Sümbüllü mümbüllü mor kaplan. Üstelik al sana enteresan bir bilgi daha! İngiltere de bir meydan var; Adı "Özgürlük Meydanı"! Yok pardon kavram karmaşası yaşıyorum bir saniye... hah geri geldi; adı "Trafalgar Meydanı"! Londra Merkez camisinin karşısında hemen. Caponya'da ise bir park var. Bak dikkat et! "GOda amcam zar atmaz"! Fujitora demiş. Violet Tiger değil, Wisteria Tiger! Ahanda burada;
http://mydayoff.me/15-awesome-places-of-our-planet/11/ ... Gerçi Korsanfan türünün tek örneği değil ya? Malum Violettotora deseydi illa ki bir İngiliz Trollük yapacaktı neticede "aha bu amiral Violet'in babası, Sanji amiralgile damat gidiyor!" (daha bir British İngilizcesiyle diyecekti tabi allahın Londralısı)... ulan şimdi düşündüm de, kaç Luffy kaç, İngilizle işe girilmez oğlum! Bu arada bu bölümden deli teoriler üretiyorum haa! Kendimden korkmaya başladım
Değişik şeyler oluyor yani, gemiler falan...
Edit: yuh olsun be! Bir tane url veremedim! 11. resimde işte!