dragonda yara izi yok,dövmeyi yaptırmadan önce yüzü tertemiz
hehehehehe aynen bencede çok haklısın bunu deyip normalde ace i kuyumcuya luffy i tornacıya çırak vermesi gerekirken gitti dağ haydutlarına verdi sonra bu çocuklar korsan olunca auuuvvvdragonun gözündeki dövme ile yaranın doğrultusu aynı değil.. yani o dövmeyle o yarayı kapatmış olamaz.. belki de garpın sizi denizci yapacam demesinin nedeni dragonunu başı boş bıraktık devrimci oldu bunların ne olacağı belli olmaz gibisinden düşündüğü içindir![]()
adam tornacıyla kuyumculara güvenmiyor demek kihehehehehe aynen bencede çok haklısın bunu deyip normalde ace i kuyumcuya luffy i tornacıya çırak vermesi gerekirken gitti dağ haydutlarına verdi sonra bu çocuklar korsan olunca auuuvvv![]()
umarım dragon gözüktüğün fb olurda garpın şimdiye kadar gülmemiş adamın kafasına sevgi yumruğu geçirirken halini görürürüzadam tornacıyla kuyumculara güvenmiyor demek kidenizci olacaklar ya alt yapılarını orada kazansınlar
![]()
annesini bende merak ediyorum.. dragon ve sevgi yumruğu çok tezat geldi bana bleach teki byakuyanın küçüklüğü gibi olurumarım dragon gözüktüğün fb olurda garpın şimdiye kadar gülmemiş adamın kafasına sevgi yumruğu geçirirken halini görürürüztabi bu arada inşallah luffy nin annesinide görürüz şeytan meyvesinden çıkmadıya bu çocuk
![]()
Bu hafta yok maalesef.Bu hafta manya yoktu dimi ? yoksa geçen hafta mı ara vardı unuttum ya![]()
Oysa çok masum hayallerim vardı...savas onu yormadı, cok para kazandırdı... sıkıntı oradaiyi rakip olmazsa, en güçlü bile körelir.böyle gittigi sürece bu sene rekor kırar ara vermede e.oda.
niye bu adam geri zekalımı law ın ittifak halinde oldugunu bilmiyormu ayrıce law en güvendigi adamı vergo yu indirdi hemde cc yi almış eline luffy ile tayfasını hesaba katmıyor mu? o zaman bu adam eşek yada gücüne güveniyor ''GöK-iBLisi'' ünvanını almış vardır bi nımarası merak ediyorum ne yapacaqDoflamingo gibi Law'ın küçüklüğünü bilen birisi Law için tayfasınımı olaya katacak:/